Sopronban ismerkednék pasiként olyan sráccal, akit érdekel laza, diszkrét szex. Helyem van, Általában délutánonként és este érek rá. Orálban uni vagyok,análban csak aktív.
Ma este szopatnék Mosonmagyaróvár környékén.
Puncit nyalni 50 + ost.
Nagykanizsán bisex párral ismerkednék
Pasit 3 nak ma este Zala vas megye privátban jelentkezzetek
Írjatok létszíves!
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Sárváron hölgy pár Simó Júdás vásárba jó adottságú pasival tali!?
Sziasztok!
Szombaton ismerkednék, Szombathely környékén.
Szombaton ismerkednék, Szombathely környékén.
Ilyenkor rám írhatsz ám Viberen
(Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (tegnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (tegnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Már többször írtam nektek..de semmi válasz sajnos .... (Ez egy válasz Hobor üzenetére (tegnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Már többször írtam nektek..de semmi válasz sajnos .... (Ez egy válasz Hobor üzenetére (tegnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma estére pasit 3-nak keresünk a hölgy örömére Zala-Vas megye
Győrben vagy környékén fiatal pár ismerkedne párokkal fiúkkal!
Faszimadó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.Péntek délután itt falu közelében erdős részen jó csillogó olajossan ribanckodok..Aki leszopatna,seggbe basznak vagy csak rám verné vagy lehugyozna az írjon..Többen is lehettek.Üriteni jó vagyok.Irjatok.Facebookon is elérhető vagyok.
Faszimadó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom Nemeskoltán. Péntek délután,este itt falu közelében erdős részen jó csillogó olajossan ribanckodok..Aki leszopatna,seggbe basznak vagy csak rám verné vagy lehugyozna az írjon..Többen is lehettek.Üriteni jó vagyok.Irjatok.Facebookon is elérhető vagyok.
Sziasztok. Tartós kapcsolatra vagy szexkapcsolatra keresem aktív vagy uni társamat
Okt. 27-31 között Bük wellnesben - szaunában ismerkednénk
Sziasztok! Ma délelőtt valaki Szentgotthardon? Hely van
Sziasztok! 25 éves fiatal pasiként ismerkednék nővel, esetleg heteró alapon párral, szimpátia esetén hosszútávra.
Sopron-Szombathely vasútvonalon keresem hosszútávra partnerem.
Sopron-Szombathely vasútvonalon keresem hosszútávra partnerem.
Faszimadó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.holnap azaz Péntek délután itt falu közelében erdős részen jó csillogó olajossan ribanckodok..Aki leszopatna,seggbe basznak vagy csak rám verné vagy lehugyozna az írjon..Többen is lehettek.Üriteni jó vagyok.Irjatok.Facebookon is elérhető vagyok.
Sziasztok! 21 éves srácként keresnék hölgy partnert zala megyében!

vazelinator