Sziasztok! Kukkolható párt keresek,vas megyéből! Terhes hölgytagú pár nagyon is szívesen látnék!
Sziasztok! Hölgyet keresek aki végig nézné ahogy ki verem Sopron és környékén akár a szabadban vagy kocsiban!! Írj nyugodtan a többit megbeszéljük!!

Ismerkednék vasmegyeben.
Passziv bi.
Passziv bi.

Sziasztok!
Győr - Mosonmagyaróvár ilyen későn?
Győr - Mosonmagyaróvár ilyen későn?
Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett!
Hali!
Nagykanizsa és környékbeli fiatal ( max 40 éves korig ) kezdő vagy kevés bi tapasztalattal rendelkező srácot keresek beszélgetésre szimpátia esetén több is lehet. Diszkréció adott és elvárt. Privátban.
Nagykanizsa és környékbeli fiatal ( max 40 éves korig ) kezdő vagy kevés bi tapasztalattal rendelkező srácot keresek beszélgetésre szimpátia esetén több is lehet. Diszkréció adott és elvárt. Privátban.
Holnap délelőtt igényes urat szopnék Keszthely környékén
ma valaki?? pár-kezdö bi pasi? helyem van....
Hali all párommal keresnénk még egy férfit 3.nak elvárás ápolt jó test alkat maximum 37 éves. Nagykanizsán
Keszthely környékén valaki most ?
Két férfi csinos sub nőt keres.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ma? Hölgy? Pár? Győr
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2025. 09. 13. szombat 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 13. szombat 11:10

Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Hölgyet keresek hav 1-2 alkalomra laza cimizásra puncinyalásra,pártoktól sem zárkózom el.Vas v Zala
Hölgyek egy " lazító" masszázs ma? Szombathely
Heteró párkènt ma mesteriben ismerkednénk.
Marcali környékén kölcsönös faszveréshez valaki?
Sziasztok!Kapuvárról valaki?
Sziasztok közös maszturbáláshoz keresnék társat (társakat) ,utazni tudok .
Somogyban még mindig aktuális, ha lenne pár
(Ez egy válasz csakszolidan1 üzenetére (2025. 09. 13. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)