Sziasztok. Holnap Keszthely Hévíz valaki valakik esetleg?
Szép napot Győr ...és környéke ..
Ma este 18.00 órakor Letenyén egy orál talira keresnék perverz nézőt illetve igény esetén beszállót
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Ma Zalaegerszeg Letenye vonalon orálkodnék.
Sziasztok. Mai napra vagy holnapra vagy mindkettőre lányt vagy párt keresek a hölgy örömére. Pécs és környéke de Utazni és fogadni is tudok!nagy potenciával és bő nektárral rendelkezem.
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Ma este felé valaki... Kezdő bi pasi,.. esetleg pár.. helyen van!!
Sziasztok!
Ma este esetleg pár vagy fiatal pasi egy kis ismerkedésre?
Minden levélre nem fogunk tudni válaszolni!
Ma este esetleg pár vagy fiatal pasi egy kis ismerkedésre?
Minden levélre nem fogunk tudni válaszolni!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
November eleje,Hévíz,2 pasi...Már csak egy lány hiányzik...
Helyünk van, jelentkezőt várunk.
Sziasztok! Nagykanizsáról valaki
Sziasztok mi Győr
Sziasztok örségböl nincs senki ?
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbízható pasiként ismerkednék párral hölggyel kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz. Akár csak masszíroznék finoman érzékien nyalnék vagy kukkolnék extrém helyen. Akár lennék egy pizza futár egy megadott időbe címre érkeznék a kedvenc pizzátokkal fizetés egy kukkolás vagy egy érzéki nyalás lenne.Gondoljátok keressetek írjatok megbeszélünk mindent! Pizzát én fizetem. Zala Vas Somogy megye
Ma estére keresnénk párt a feleségemmel!
Egymás előtti ha van szimpátia csere bere működhet!
Egy kis borozás és játék Sopron és környéke!
Egymás előtti ha van szimpátia csere bere működhet!
Egy kis borozás és játék Sopron és környéke!
Mosonmagyaróvár és környékén keresem partnerem hosszú távon. Kor alkat nem számít.. Útitársam is..
Hétvégi talikra keresek párt Győr és környékén én 34 f imádok hosszasan nyalni és kényeztetni ha érdekel benneteket írj privátban
Ma délután fogadnék egy párt a kis lakásomba. Ha van kedvetek ismerkedjünk meg!

vazelinator

pinkyke22
Alyona