Mindegyik oldalon ez van. Se a párok,nők,se a ffiak nem jobbak! Mondjuk az első kettő is kb 90 %-ban férfi mindenhol....vagy csak álmodozó padi.
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (ma 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl hol? Mert itt esélytelen.
(Ez egy válasz Naki66 üzenetére (ma 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:49

Akár itt is. De nekem pl. itt nem sikerül. Viszont vannak más helyek, ahol jobbak a lehetőségek.
Valaki ma egy közös hoki vagy szopás? Tapolca Sümeg környéke ?
Sziasztok! Diszkrét, vastagf srác, Úr, Idősebb Urak aki igényli az egyoldalú orális kielégülést!?? Keress bizalommal, privát üzenetben!!
Sziasztok. Hölgyet, férfit, párt keresek tartalmas időtöltésre, kényeztetésre, masszázsra... érezzük jól egymást!
Sziasztok ma délután estefelé valaki last minute Horvátország tenger? Teljesen költség mentesen! Vissza vasárnap délutáni érkezünk!!
Itt
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:51

Valaki segítsen légyszi! Hol lehet találni normális, hetero férfit szexkapcsolatra?
Akár itt is. De nekem pl. itt nem sikerül. Viszont vannak más helyek, ahol jobbak a lehetőségek.
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki segítsen légyszi! Hol lehet találni normális, hetero férfit szexkapcsolatra?
!!!!

Sziasztok. Sopron környékén valaki? Egy közös hokira?
Ma este hölgy vagy pár esetleg fiatal bi pasi? Ésszerű keretek között tudok utazni.privizz
Sziasztok,ma valakinek lenne kedve kiverni barátnőm képeire?
Sopronban ismerkednék.
Sziasztok!Ma Győrben kukkolható pár??Esetleg ha akarjátok,több is lehet

Párt keresek ahol a nő kényeztetné a popsimat is szívesen kipróbálnám én 33 f imádok hosszasan nyalni és kényeztetni írj privátban ha érdekel benneteket Győr és vonzaskornyeke
Tapolca Sümeg környéke valaki ? Pár nő vagy pasi ?
Győr és környékén keresek szimpatikus, intelligens hölgyet vagy párt hetero alapon. Ha érdekesnek találsz/találtok, írjatok nyugodtan.
Egészséges keretek között sok mindenre nyitott vagyok …

Marcali környékén két 50 éves bi pasihoz valaki?
Sziasztok!Párral ismerkednék akik férfit keresnének