Kaposvár környékén fiatal bi pasi vagy bi pár? Írjatok
Sziasztok Zamárdi és a környékén valaki? Üdv Attila
Tolna megyében keresem női partneremet. Minden megoldás érdekel

Mohácson ma nő, vagy pár lenne?
Sziasztok. Ma estére, szívesen fogadok párt közös örömszerzésre...vagy aranyos, ápolt hölgyet...
Sziasztok. Ma estére párt keresünk közös örömszerzésre Baranyából és Tolnából

Hölgyek!
Vasárnaptól balatoni lazulás...?
Vasárnaptól balatoni lazulás...?
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!

Szép napot. Fejér megye déli részéről keresgélnék nőt,párt.
Kanos pasit keresek!
Irj ha ráérsz a hétvégén!
Irj ha ráérsz a hétvégén!
Sziasztok Balaton déli partjáról érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez
Sziasztok
Egy kedves párt szeretnék találni,akiknek teljesíthetném a vágyait
diszkréten. Higénia tisztelet adott.
Külső megjelenés ha igényes,akkor a testalkat mindegy,de csak barátságos és korrekt embereket keresek.
Sok sikert mindenkinek
Egy kedves párt szeretnék találni,akiknek teljesíthetném a vágyait
diszkréten. Higénia tisztelet adott.
Külső megjelenés ha igényes,akkor a testalkat mindegy,de csak barátságos és korrekt embereket keresek.
Sok sikert mindenkinek
Sziasztok. Pecsen ma este valaki?
Sziasztok! Mai napra keresnék Mohácson nőt, párt, kényeztetésre! Szeresd ha nyalnak hosszasan, és legyél jó lucskos!
Sziasztok! Fiatal, nagy intimmel rendelkezo igenyes pasi parhoz csatlakozna. Leginkabb Dunantul, de utazas sem gond. Reszletek privatban.

Nehéz helyzetben lévő fiatal lányt,egyedűl élő anyukát,asszonyokat,nagyikat keresek,kor alkat mindegy
Sziasztok
Pár mindkét tagját kényeztetném orálisan!
Pár mindkét tagját kényeztetném orálisan!
Ne kötekedj!
(Ez egy válasz minálunk üzenetére (2024. 11. 22. péntek 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 22. péntek 09:11

ez igen a kór nem számít ezek szerint ha valaki nemi beteg kórban szenved az is jöhet !
Sziasztok. Ma valaki valami program?
szia szivessen csatlakoznák.keress bátran
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 13:44
Törölt felhasználó (4737100)

Sziasztok!
A férjem felvetette hogy szívesen megnézne más pasival,talán be is szállna, most,hogy ülepedett a dolog, egyre jobban tetszik. Ha van itt 30-45év közti inteligens, kedves, ápolt férfi akit érdekelne a lehetőség, hogy egy duci párhoz csatlakozzon, várom a levelét. Nem lesz azonnal valami, szeretem,ha meghódítanak és nőnek érezhetem magam, nem egy tárgy vagyok,ne kezelj annak. Ennek tudatában írjatok. Ideális esetben több alkalomról/hosszabb távról is beszélhetünk.
A férjem felvetette hogy szívesen megnézne más pasival,talán be is szállna, most,hogy ülepedett a dolog, egyre jobban tetszik. Ha van itt 30-45év közti inteligens, kedves, ápolt férfi akit érdekelne a lehetőség, hogy egy duci párhoz csatlakozzon, várom a levelét. Nem lesz azonnal valami, szeretem,ha meghódítanak és nőnek érezhetem magam, nem egy tárgy vagyok,ne kezelj annak. Ennek tudatában írjatok. Ideális esetben több alkalomról/hosszabb távról is beszélhetünk.