Bi srác cumizna ma Pécsett ( Hely szükséges )
Sziasztok . Ma estére keresünk társaságot , Jófej ,laza , pár személyébe
Privátban írjatok . Köszönjük " Nem kávézgatni akarunk "

Most (1-2 órán belül) keresek valakit akinek a testét lágyan érzékien csókolgathatnám akár viszonzás nélkül is Baranyában. Esetleg orál, ha engeded/szeretnéd, de nem ragaszkodom ahhoz sem csak az érzéki kényeztetés amit én adnék azt kívánom nagyon.
Hali!
Szombat kora este szívesen csatlakoznék egy jófej párhoz!
Szombat kora este szívesen csatlakoznék egy jófej párhoz!
Így igaz
Tegyék divatozzanak , így a heteroknak nem marad semmi, én maradok akkor a maszturbálásnál. (Ez egy válasz Skulls52 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 14:07
Tegyék divatozzanak , így a heteroknak nem marad semmi, én maradok akkor a maszturbálásnál. (Ez egy válasz Skulls52 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ebben is igazad van sajnos rengeted biszex nő és úgy mond biszex pasi ami most igen csak divat . Másik oldalon párok nagy része nő heteró pasi biszex igaz sok a kiváncsi köztük. S mint emlitetted a kamu regek párként vagy éppen nőként vagy csak unalomból .
Na ebben is igazad van sajnos rengeted biszex nő és úgy mond biszex pasi ami most igen csak divat . Másik oldalon párok nagy része nő heteró pasi biszex igaz sok a kiváncsi köztük. S mint emlitetted a kamu regek párként vagy éppen nőként vagy csak unalomból .
(Ez egy válasz Navin üzenetére (2024. 09. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 14:00

Biztos így van , de azért miért kell szopni a faszt, anélkül is lehet hármas szex.
Ez a divat a nők is nőt keresnek harmadiknak, lassan a férfiakat csak nemzésre fogják használni mert rengeteg a biszex nő, nem kell már nekik a fasz.
Meg aztán nem is hiszem hogy annyira össze jön-e bár mi is, mivel rengeteg kamu lap van,
Ez a divat a nők is nőt keresnek harmadiknak, lassan a férfiakat csak nemzésre fogják használni mert rengeteg a biszex nő, nem kell már nekik a fasz.
Meg aztán nem is hiszem hogy annyira össze jön-e bár mi is, mivel rengeteg kamu lap van,
Biztos így van , de azért miért kell szopni a faszt, anélkül is lehet hármas szex.
Meg aztán nem is hiszem hogy annyira össze jön-e bár mi is, mivel rengeteg kamu lap van, (Ez egy válasz Skulls52 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 13:17
Meg aztán nem is hiszem hogy annyira össze jön-e bár mi is, mivel rengeteg kamu lap van, (Ez egy válasz Skulls52 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen ebben igazad van most a menő biszex de szerintem aki így keres párt az sokszor inkább a nőre hajt inkább sokan elmondták már ismerős párok is.
Nem maradiság csak a férfiakat nem szeretjük , mi a nőket akit lehet kényeztetni . Fagylalt pártiak vagyunk , nyalni szeretünk.
Mert a szívószál nem jön be!! (Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 12:37
Mert a szívószál nem jön be!! (Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindkét felvetés teljesen jogos. De lehet mi heterok vagyunk csak maradiak.
Siófokon kanos pasi?kènyeztetnèk
Igen ebben igazad van most a menő biszex de szerintem aki így keres párt az sokszor inkább a nőre hajt inkább sokan elmondták már ismerős párok is.
(Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 12:37

(Ez egy válasz Navin üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 12:33

Igen azt nagyon szeretik szerintem mások is, főleg hogy mindenhol pasi - pasit keres, szerintem ép elég volna beírja a Biszex keresőbe . Ha valaki azt keres úgyis azt fogja olvasni . Rombolják azok keresését aki a megfelelő helyen keresnek partnert.
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni.
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni.
Igen azt nagyon szeretik szerintem mások is, főleg hogy mindenhol pasi - pasit keres, szerintem ép elég volna beírja a Biszex keresőbe . Ha valaki azt keres úgyis azt fogja olvasni . Rombolják azok keresését aki a megfelelő helyen keresnek partnert.
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni. (Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 10:51
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni. (Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádom amikor valaki 5 perc alatt 15 fórumba beírja ugyan azt a szövegét!
A hétvégén párral ismerkednèk, akar hosszú távon is.
Sziasztok, Dombóváron valaki egy kis kalandra?
szekszárd csörge,valaki?
Imádom amikor valaki 5 perc alatt 15 fórumba beírja ugyan azt a szövegét!
Konló,Szászvár,Bonyhád vonalon szopna valaki?
Fonyod ma valaki?
Marcali-Balatonmária környékén 2 bi pasi csatlakozna hasonló srácokhoz.
Párral ismerkednénk, helyünk van...