Szekszárd vonalról,hölgyel taliznék napközben!
Szia kedves Kata! Szeretnék találkozni veled ha lehetséges!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 14. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 11:29
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Hétvégi,esti szabadidővel rendelkező,40 es,figyelmes,intelligens férfivel ismerkednék.
Hétvégi,esti szabadidővel rendelkező,40 es,figyelmes,intelligens férfivel ismerkednék.
Pécs és kki alig használt 60-an fölötti hölgyet keresek,alkat mindegy nem független egyedülálló stb...
Sziasztok csatlakoznak holgyekhez parokhoz
Sziasztok!
Szeptember 24.-én vas megyében egy csendes falu végi vendégházban swinger estet tartunk.
Akit érdekel , írjon privátot.
20 pár számára van férőhely, a létszám limitált.
Részletek üzenetben
Szeptember 24.-én vas megyében egy csendes falu végi vendégházban swinger estet tartunk.
Akit érdekel , írjon privátot.
20 pár számára van férőhely, a létszám limitált.
Részletek üzenetben
Szia. Valaki?
Terhes hölgyet kényeztetnék baranyában,akár egyoldaluan is.
Sziasztok ma este Paks környékén csaj?

Sziasztok Balaton déli parton hölgy vagy pár?
Pécs és kki hölgyet keresek kor alkat mindegy higénia fontos
Baranyai hölgyet keresek kor alkat mindegy
Sziasztok! Potens feleség baszó van itt? Kikötöm a formás fiatal csajomat és megbaszatom ha eljossz
Én mennék Kemény vagyok és kitartó! írjál privát.
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 16:49

Sziasztok! Potens feleség baszó van itt? Kikötöm a formás fiatal csajomat és megbaszatom ha eljossz
Ájulásig basznám előtted a feleségedet. Kise kellene kötnöd! Még te is elmennél a látványtól! Nagyon potens feleség baszónak születtem
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Mikor lehet menni?

szia!szívesen mennék
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez valami undorító!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 17:07
Törölt felhasználó (4679701)

Ájulásig basznám előtted a feleségedet. Kise kellene kötnöd! Még te is elmennél a látványtól! Nagyon potens feleség baszónak születtem

Szia!
Tudod,a stílus,maga ez ember,ezzel a hozzászólásoddal csak magad minősíted,természetesen negatív irányban!
A hozzád hasonló,neveletlen,primitív hangemberek akik publikusan szeretnének "ismerkedni",egytől egyig egy nagy NULLÁK az ágyban. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod,a stílus,maga ez ember,ezzel a hozzászólásoddal csak magad minősíted,természetesen negatív irányban!
A hozzád hasonló,neveletlen,primitív hangemberek akik publikusan szeretnének "ismerkedni",egytől egyig egy nagy NULLÁK az ágyban. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Holnap reggel, délelőtt, hölgyet vagy párt keresek könnyed kalandra. Kérlek privátban keress!
Köszönöm.
Köszönöm.
Ez már annyira primitív,hogy szinte már jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)