Ez egy nagy szar, nem szexpartner kereső! Csak kanos pasik vannak, meg ratyik..... se egy lány, se egy asszony..... Kaposvár egy lepratelep ebből a szempontból! Cáfoljatok meg Hölgyek! Privin!Pasikat tiltom!
Sziasztok!
Ma estére keresem egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát. Fiatal jóképű és értelmes pasi vagyok. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal
Ma estére keresem egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát. Fiatal jóképű és értelmes pasi vagyok. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal
Balatonboglár környékén keresek olyan hölgyet akivel kényeztethetnénk egymást! Privizz
Marcali környékén két 50 éves bi pasihoz valaki?
Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Pécs szekszárd környékén az akinek nincs kedve találkozni?
Kaposváron keresek olyan diszkrét hölgyet, esetleg párokat, akivel készülhetne rólunk aktus közbeni arc néĺküli fotó. Privire írj ha benne vagy! Csak aki benne is lenne. A többit privátban!
Sziasztok.. ma szívesen fogadnék vagy mennék egy hölgy hoz
Sziasztok!! Melytorkozni tudo, nagymeretet es sok spermat kedvelo holgyet, illetve ilyen holgytaggal rendelkezo part keresek 28 eves, nagy intimmel rendelkezo fiatal dominans pasikent leginkabb Dunantulon de utazni is tudok. Jelentkezeseket privat uzenetben varom koszonom.

Sziasztok Marcali Kaposvár környékéről ismerkednék érett párral kedves ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok
Szépnapot Mohács-bóly közöt keresek valakit aki le szopna a kocsimba

Pécsen roma srác nagy farokkal van?
Sziasztok nővel vagy hetero párral szívesen ismerkedem!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Szép napot..ma dél környékén Szekszárd környékén vagyok,kalandoznek ...Pest M6 érdekes lehet
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok! Holnap (pénteken)Kaposváron töltőm az estét és szombat délig maradok.
Szivesen fogadom lányok/pàrok közeledését
Szivesen fogadom lányok/pàrok közeledését

Sziasztok
Péntek délután este fele Párt fogadnék Balatonszemesi Apartmanomban
Akár egész éjszakára egy kis bulival is egybe kötve
Szép napot
Péntek délután este fele Párt fogadnék Balatonszemesi Apartmanomban
Akár egész éjszakára egy kis bulival is egybe kötve
Szép napot
Holnap valaki le szopna Dombóvár és környéke?!