Sziasztok! Csütörtökön Balatonfenyvesen 2 pár mellé hölgyet keresünk. Esti iszogatás, jakkuzzi minden ami jól esik.
Sziasztok, szombaton Magyarhertelenden vagyunk a textil mentes részén, valaki?
Sziasztok !
Ma és holnap estére , pécskörnyékén autós dogginghoz, PÁROKAT keresünk . Kérjük, valóban csak párok írjanak!!
Ma és holnap estére , pécskörnyékén autós dogginghoz, PÁROKAT keresünk . Kérjük, valóban csak párok írjanak!!
Sziasztok! Szexpartnereket keresnék ! Hely van !
Sziasztok természet kedvelő nőt keresek kabriózni és kellemesen megpihenni egy eldugott helyen

Jövő hét kedd - szerda - csütörtök szabadságomat töltöm Szekszárdi - dombság, Mecsek, Zselic lankái közt.
Hölgyet (párt) keresek nudizásra, fotózásra, szextúrára mindenféle jóra
Hölgyet (párt) keresek nudizásra, fotózásra, szextúrára mindenféle jóra
Kanos pasit kényeztetnék!
Irj!
Irj!
Sziasztok minden vágyam egy kedves párt kukkolni extrém helyen akár a Zkarosi kilátónál vagy a természet lágy ölén fantáziálok rajt nagyon. Kukkolásra vagy 3-ra keresek partnereket mára kedves diszkrét pasi vagyok! Somogy Zala megye
Tolna megyében párhoz csatlakoznék!
Privi be mindent megbeszelunk! Nem kamu vagyok
Privi be mindent megbeszelunk! Nem kamu vagyok
Szerda estétől Keszthelyen leszünk aztán Zamárdi fiatal igényes párral kalandoznank vagy ugye s pasit fogadnánk
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Kaposváron kihez lehene menni?
Sziasztok! Önmagára igényes férfiként keresném egy szimpatikus, somogy megyei pár társaságát. Lehetőség szerint hosszú távon.
Sziasztok!
A Balaton déli partján lévő nyaralómba keresek hölgy partnert közös időtöltésre, "nyaralásra".
Eldugott helyen van, tökéletes kikapcsolódás lehet és közel a strand.
Hétközben vagy hétvégén is ráérek, az utazás autóval megoldható.
28 éves vagyok, ha érdekellek írj üzenetet. wave
A Balaton déli partján lévő nyaralómba keresek hölgy partnert közös időtöltésre, "nyaralásra".
Eldugott helyen van, tökéletes kikapcsolódás lehet és közel a strand.
Hétközben vagy hétvégén is ráérek, az utazás autóval megoldható.
28 éves vagyok, ha érdekellek írj üzenetet. wave
Szombat este szívesen fogadnánk benneteket...
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 07. 02. kedd 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 07:16

Péntektől vasárnapig Keszthelyen (nappal Berényben) leszünk. Hasonló gondolkodású párt keresnénk egyik, vagy mindkét éjszakára. Kopasz, agyon tetovált, jelentős túlsúllyal rendelkező pasit nem keresünk.
Mi nem dohányzunk.
Írj egy levelet, ha gondolod, veszítenivalód nincs, mindenkinek válaszolunk!
Mi nem dohányzunk.
Írj egy levelet, ha gondolod, veszítenivalód nincs, mindenkinek válaszolunk!
Idős kővér nőt vagy ilyen párt keresek
Casting, Hölgyek?
Balaton Soundon valaki(k)???? Élvezzük a pillanatokat.... :-P
Hétvégére keresek hölgyet balatoni (déli part) kiruccanásra és közös gyengéd élvezetekre. 18-60 közt. Hely lesz. Szombat reggel érkezem, vasárnap kora délután indulok haza. Szállást étkezést állom.
14 00 után szexárd valaki?