Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Pécsen cumiznék diszkréten. Hely ok.
Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.
Keresnék párt,fiút,lányt,bárkit akivel lehetne is valami,amit szem száj megkíván,Kaposvár környékén
Pécsen este sétatér pár tali?
Egy kis autos kaland!!
Egy kis autos kaland!!
Sziasztok! Holnapra keresek Siófokon és környékén csajt, biszex párt ,pasit!
Balaton déli part bi pár bi pasi?
Üdv, Balatonnál érett aktív?
Sziasztok!
Szivesen csatlakozom párokhoz/hölgyekhez.
Szép napot!
Szivesen csatlakozom párokhoz/hölgyekhez.
Szép napot!
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit harmadiknak az adatlapunk szerint Paks,Dunaföldvár környékére

Ma este Balatonlelle Stonebeach?
Hello
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 11:31

Keresek picit extrémebb kalandra srácot, most hétvégére, Kaposvárra! Részletek privatban! Előny ha ma ráérsz.
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Írtam!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresek picit extrémebb kalandra srácot, most hétvégére, Kaposvárra! Részletek privatban! Előny ha ma ráérsz.
Írtam.

Sziasztok ma délután kedvemtámadt kabriózni,kalandozni valami szép helyen... Van itt olyan nő aki hasonló vágyakkal ébredt?

Sziasztok!
Párokkal ismerkednék az adatlapom szerint.
Párokkal ismerkednék az adatlapom szerint.