Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Siófok ma valaki egy sör, koktél aztán bármi
Siófok környékén ma este autóban párt kukkolnék!
Pécs ma valaki?
Taszár reptérhez van aki ki szokott járni autós kalandra?Lányok,párok?
Marcali környékén 2, 50 éves bi pasihoz valaki?
Sziasztok!
Ismerkednénk, nővel vagy párral! Siófok és környékén, priv levelet várunk!
Ismerkednénk, nővel vagy párral! Siófok és környékén, priv levelet várunk!
Aktiv jófarkú pasit vagy bi párt mindenki örömére..
Ma napközben
Ma napközben
Augusztus 5-től 10-ig Balatonbogláron nyaralunk az itt tartózkodásunk alatt szívesen ismerkednénk párokkal.
Részletek privátban.
Részletek privátban.
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Ma estére keresünk egy biszex pasit.... Vagy párt!
Zamárdiban hölgy napközben? Helyem van.
Sziasztok! Ozora fesztiválon van esetleg valaki? Adatlapunk szerint keresünk partnert/partnereket
Vasárnapig Harkányba vagyok! Szívesen ismerkednék Csinos Hölgyel!
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben?
Balaton déli part bi pár vagy bi pasi? Írj
Marcali?
(Ez egy válasz GLA180 üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 11:16

Vasárnap kora délutánra Siófokon keresek szexpartneremmel párt vagy 2 pasit! Hely kell!
Idős nők párok Baranyába?
Siófokon keresünk ápolt szimpi pasit