Holnap, szombaton jön valaki Hertelendre?
Sziasztok! Lányok Szekszárdon vagy a környéken?
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Sziasztok
Keresek egy Párt akihez csatlakozhatok
Szép hétvégét

Keresek egy Párt akihez csatlakozhatok

Szép hétvégét
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek hétvégére bár mikorra kellemes időtöltésre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Fogadni is tudok!
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Idős hölgyeket keresnék esetlegy párt ahol a papa már nem teljesít,barátság extrákkal. Pécs
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Sziasztok valaki Somogy megye? Minden jóra
Autós huncutságra párok ?
Hétfő délelőtt szopnék, Pécs környékén....
Sziasztok! Tudnátok tanácsot adni, hogy a feleségemet hogyan vegyem rá a hármasra?
Szívesen segítenék rávenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 16:56

Törölt felhasználó (4704994)
VIP

Sziasztok! Tudnátok tanácsot adni, hogy a feleségemet hogyan vegyem rá a hármasra?
Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton Pécsen leszünk...
Fonyódon vagy környékén szívesen találkoznék , ismerkednék (kizárólag!) aa nőkkel, netán elhanyagolt vbépp társaságra vágyó hölgyel, anyukákkal akiknek esetleg felkeltettem az érdeklődését. Természetesen diszkréció alap és én is elvárom.
h.j

Marcali környékén bi srácok, párok?
Siofokon szopatna valaki?