Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Mikor lesztek arra?
(Ez egy válasz Lucy99 üzenetére (2025. 06. 21. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 09:58

M9 Duna-híd holnap mennénk Nudizni! Jó méretű igényes fiúkkal szívesen ismerkedünk, illetve párokkal is szexelnénk egymás előtt vagy akár párcserében is benne lennénk ha megvan a kellő szimpátia! Illetve bisex fiúkat is szívesen látunk
Most kertvárosban egy lazára valaki?
Valakinek esetleg lenne kedve?
Sziasztok. Most éjjel valaki pécs kertvárosban masztizna elöttem szabadban, kocsi mellett?
Sziasztok most este esetleg hölgy vagy pár Baranya megyében? Utazni tudok részemröl nincs akadály!

Szopatnek Siklós, Villány?kocsi ,hely kell
Sziasztok! Van kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz vackor1 üzenetére (2025. 06. 21. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 19:18

Sziasztok, Siófok ésszerű ( igen, tudom, hogy most már észszerű..pfffff ) távolságában szívesen meglesnénk egy hozzánk hasonló alkatú, kedves, intelligens pár intim pillanatait.
) Üdv!

Sziasztok, Siófok ésszerű ( igen, tudom, hogy most már észszerű..pfffff ) távolságában szívesen meglesnénk egy hozzánk hasonló alkatú, kedves, intelligens pár intim pillanatait.
) Üdv!

Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Kaposváron keresek hellyel rendelkező nagymellekkel megáldott hölgyeket, diszkréten, ciciszexre! Privire írj!
Sziasztok ! Én szívesen találkoznék veletek ! Van kedvetek ?
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2025. 06. 21. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 16:17

Ma délután, este? Kalandot keresünk a balaton déli partján. Bi fiúkat nem keresünk, párok vagy fiúk.
Ma délután, este? Kalandot keresünk a balaton déli partján. Bi fiúkat nem keresünk, párok vagy fiúk.
Vasárnap a siklósi fürdőn leszünk, szivesen vennénk pár, esetleg hölgy (tudjuk esélytelen) közeledését. Párom errőé most nem tud," spontán" ismerkedés lenne a legiobb, de elöször itt, üzenetben
Talán pasi is, de csak 30.40 közt, normál alkattal

Sziasztok szép Délutánt kivánok mindenkinek! Elsőnek is Baranya megyében keresek Hölgyet vagy Párt! Utazni tudok részemröl nincs akadály!

Holnap délután jön valaki nudizni a Bajai nudira?
Sziasztok Balaton déli part valaki ?
Kaposvár környékén, kalandozni vágyó anyukát, hölgyet keresek!! Minden jóban benne vagyok!!