Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Hello!
Diszkrét (titkos) szexpartner nőt keresek Pécsett. A kor annyira nem számít inkább a vonzalom és a diszkréció.
30-as átlagos testalkatú férfi vagyok, átlagos mérettel.
Ha érdekel a téma és NŐ vagy, akkor kezdjünk beszélgetni.
Diszkrét (titkos) szexpartner nőt keresek Pécsett. A kor annyira nem számít inkább a vonzalom és a diszkréció.
30-as átlagos testalkatú férfi vagyok, átlagos mérettel.
Ha érdekel a téma és NŐ vagy, akkor kezdjünk beszélgetni.
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Sziasztok ,holnap délelőtt ráérősbe valaki(K)?
Ma, Szekszárdon, a Csörge tónál 14 óra körül pár szót váltottam egy opeles férfivel..... Ha itt Vagy, olvasod, jelentkezz!
Holnap este Pécsen ismerkednék!
Szekszárd, Csörge tó, ma délután?
Pároddal?
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsett szopatnék!

Szekszárd, Csörge tó, ma délután?
Sziasztok! Kaposváron keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
(Ez egy válasz morgo14 üzenetére (2024. 02. 16. péntek 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 16. péntek 05:32

Sziasztok ma délelőtt Szekszárd esetleg környéke valaki (k)esetleg ?
Kár,hogy későn olvasom......
(Ez egy válasz bazsi98 üzenetére (2024. 02. 17. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 17. szombat 09:46

Sziasztok! Mai napon szívesen szopok Szekszárdon. Helyem megoldható, várom a jelentkezőket
Idős kővér nagymellű nem borotvált egyedűl élő Nőt keresek,esetleg párt.De két biszex hölgy is irhat.Minden megbeszélhető
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Siófokon valaki???!
Teleélvezett puncit nyalnék rendszeresen Baranyában , ápolt 56 éves ffi .
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Kaposvári pasit senki sem látna vendégül? Hölgyek, párok?