Valaki aki Kaposvár környékén ma kivérné egy srác előtt? Eléggé izgat a dolog...

After valahol ?

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Boldog Új esztendőt

Van még valaki ébren?
Buék
B.U.É.K.
Boldog újévet minden társkeresőnek
Nemtudok már írni,lejárt a 15 napi levél,aki ír írjon mail címet
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Szia Dunaföldvár környékén taliznek minden érdekel.
Sziasztok! Szekszárd környéki csaj egy kellemes estére?
Viszont nektek is
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 14:49

Minden kedves fórumtársnak sikerekben gazdag Boldog Új Évet kivánunk.
Viszont kívánjuk ,nektek is
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 14:49

Sziasztok Szekszárd esetleg környékén valaki (k)?
Nektek is viszont
(Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 14:43

Szia!Mivel dél dunántúl,így gondolhatod hogy nem Pest, többiben részben igazad van! Viszont aki eddig érdeklődött priviben megkapta mindenre a választ!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szia!Mivel dél dunántúl,így gondolhatod hogy nem Pest, többiben részben igazad van! Viszont aki eddig érdeklődött priviben megkapta mindenre a választ!
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 13:51

Azért azt jó volna tudni, hogy hová kell menni és kihez. Életjorban ki hol helyezkedik el? Már csak a felesleges körök miatt is.