Sziasztok, csütörtök/péntek hellyel rendelkező pasi tapolca környékén? Adatlapunk alapján ismerkedünk
Sziasztok!
Kaposváron vagy a környéken keresek lányokat, párokat. Napközbeni szabadidővel.
Kaposváron vagy a környéken keresek lányokat, párokat. Napközbeni szabadidővel.
Sziasztok! Ma délelőtt Pécsen kocsiban, szabadban masztizok. Kukkolót, segítőt keresek. Részletek privátban.
Mostanság lenne valakinek kedve bármit is csinálni
Holnap délelőtt??

Sziasztok!
Még mindig keresünk párt minden jóra.
Még mindig keresünk párt minden jóra.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok Szombat estére párt keresünk Kaposvár és környékén.
Igényes 40-es pár vagyunk.
Igényes 40-es pár vagyunk.
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Augusztus 4.-én péntek este Sikondán fogadnám aktív férfi partnerem.Esetleg párt kukkolnék.
Fiatal nagymellű beválalós lányt keresek,nem borotvált nem független is oké
kicsit messzi a dátum nem augusztust akartál?
(Ez egy válasz buddha01 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 12:24

Július 4.-én péntek este Sikondán fogadnám aktív férfi partnerem,Esetleg párt kukkolnék.
Július 4.-én péntek este Sikondán fogadnám aktív férfi partnerem,Esetleg párt kukkolnék.
Sziasztok Ma este pár harkanyba ki férfit keres 3ra!
Sziasztok,
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék....
Utazni tudok.
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék....
Utazni tudok.
Dunaföldvár párok lányok???
Holnap délutántól van ráérő siófoki, vagy közeli
lány vagy pár?
lány vagy pár?
Sziasztok!
Bár lehetetlen de keresnék bi hölgyet (nem párt) harmadiknak hétvégére Harkányba hármasra.
De akár csak néző is lehetek ha nem akarod akkor csak a partneremmel foglalkozok.
Írj privátba. Köszönöm.
Bár lehetetlen de keresnék bi hölgyet (nem párt) harmadiknak hétvégére Harkányba hármasra.
De akár csak néző is lehetek ha nem akarod akkor csak a partneremmel foglalkozok.
Írj privátba. Köszönöm.
Esetleg Szigetvár Pécs környékén valaki?