sziasztok! Pasi is belefér? helyem van.
Sziasztok! Péntek estétől vasárnap délután Siófokon leszünk. Hölgyet keresünk egy kis kalandra!
Köszi a választ
Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok írtunk
(Ez egy válasz 2020parospar üzenetére (2023. 07. 18. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposváron keres valaki pasit? Hely kell!
Sziasztok Siófokon keresek ma vagy holnap estére párokat harmasra , ápolt igényes férfi vagyok, hellyel rendelkezek
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit, adatlapunk szerint
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Kedden indulunk Pécsre és 1 hetet leszünk. Eddig nem sikerült párt találni. Nekünk csütörtök lenne az ideális. A férfi bi nem feltétel, de ahhoz ragaszkodunk, hogy nem dohányzó párt keresünk. Mivel a hotelt nem ismerjük, ahol leszünk, ezért hely is kell, azaz fogadni tudó párt keresnénk.
Várjuk a megkereséseket!
Várjuk a megkereséseket!
Siófok mellett párt fogadnék ma este!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Siófok környékén pár?
Siófokon ápolt igényes férfi keres nőket párokat ma vagy holnap vagy csütörtök estére, helyem van
Kaposvárról senki nem akar egy vastagot a lába közé hölgyeim? Párok is zaklassanak.
Sziasztok párral ismerkednék Balaton déli partjáról vagy Kaposvár és környékéről kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék. Utazni tudok! Üdv Miki
Pécsen lenne kedve valakinek össze futni velem?
Kaposváron szexelnék! Diszkreten, hely kell. Kanos 50 éves férfi vagyok prin keress. Ha kaposváron van helyed és tudnal mit kezdeni egy vastaggal akkor keress privin!
Irtam privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 18. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 13:44
Törölt felhasználó (4687527)

Szigetvár vasútállomás környékén valaki valamit?
Szigetvár vasútállomás környékén valaki valamit?