Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Sziasztok valós párokat mindenjora, baranya_megye!!!
Sziasztok!
Délelőtti körutam alatt valahol egy finom kis kaland? Bonyhád,Szekszárd,Dombóvár,Sásd?
Délelőtti körutam alatt valahol egy finom kis kaland? Bonyhád,Szekszárd,Dombóvár,Sásd?
Helló! Cumiznék egy jót napközben, helyem lenne! Valaki?
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szia. Mohács és környéke, sub nőt keresek. Mohácsi férfi vagyok.
Köszönöm
Köszönöm
Baranyábol keresnék 70-en fölőtti nőt vagy párt,de bármit meghalgatok...De érdekel még sok minden. Irjatok bátran
Sziasztok siòfok ès környèkèröl hölgyet keresek minden jòra
Sziasztok ma este hölgyet párt fogadnék szexárdi lakásomban privátban várom leveled
Üdv. Hetero nő vagy pár személyében Pécsi játszótársat keresek. Minden megoldás érdekel! Utazni fogadni is tudok!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!Szállás megoldott!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!Szállás megoldott!
Lányok Párok egy jó nagy arcpakolásra várom a jelentkezőket Pécsen vagy környékén! Privátba írj!
Sziasztok.
Ma estére keresek Pécsen hölgyet vagy párt. Én egy 30 éves normális, igényes, sportos, potens pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Ma estére keresek Pécsen hölgyet vagy párt. Én egy 30 éves normális, igényes, sportos, potens pasi vagyok. Helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok.
Hölgy vagy pár ma este Kaposváron?
Haver is szívesen csatlakozik a hölgy örömére ha szeretnéd/szeretnétek.
Krisztián
Hölgy vagy pár ma este Kaposváron?
Haver is szívesen csatlakozik a hölgy örömére ha szeretnéd/szeretnétek.
Krisztián
sziasztok hölgyeket vagy párokat keresek szexre veszprém megyébe lakom helyem van írj minden jóban benne vagyok
Dombovaron masziroznèk, szopnèk.
kaposvárról van valaki?
sziasztok szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz partkett üzenetére (2023. 03. 01. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Dombóváron keresek olyan partnert aki cumiztatna.
Sziasztok!
Most valaki Berény környékén nő, pár?!
Most valaki Berény környékén nő, pár?!