Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Ma Dombóvár vagy környékén szopatna valaki? Hely van de utazni is tudok.
Pécs és környékén ma valaki(k)?
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Ma délután Fonyód környékén keresek hölgyet vagy párt!
Sziasztok! Pécsen ma este 7 körül kocsiba kiverem. Egy segítő kéz, vagy száj jól jönne. Esetleg kukkoló? Részletek privátban.
Pécsről keresnék egy idős párt ahol mindkét fél Biszex...a többit megbeszéljük...Privátba adj tel számot
Próbáltam javítani !!de nem lehet.nem kell tamadni mingyárt
(Ez egy válasz Lidi75 üzenetére (2023. 02. 07. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyesírásból ötös voltál szerintem, azért!
(Ez egy válasz Samsung2022 üzenetére (2023. 02. 07. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyi kamus van éltem hiszem .csak tudnám mért vannak fent .
Ma estére fiatalos férfit keresünk.
Pécsi középkorú par
Pécsi középkorú par
Sziasztok. Most indulok Balatonszárszó Budapestről. Lenne esetleg a környéken kedve hölgynek vagy párnak kalandozni?
Sziasztok idősebb párokat mindenjora baranya megye!!@
Sziasztok lenne kedvetek találkozni
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécs és környékén ma valaki(k)?
Szegeden/környékén pár ma/holnap? Kukkolnék, helyem van.
Akár autóval is mehetek is egy kört, míg a hátsó ülésen elvagytok.
üdv
33f,igényes, hetero férfi
Akár autóval is mehetek is egy kört, míg a hátsó ülésen elvagytok.
üdv
33f,igényes, hetero férfi
Fogadni tudó pár ma este?
Balatonmária-Keszthely környéken igényes hölgyet keresnék a héten…
Hali
(Ez egy válasz Kaland00 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 10:34

Sziasztok.Holnap kb déltől Siófok környékén nő vagy pár akinek lenne kedve talizni velem az írjon

60-as férfi partnert, partnereket keres Kaposvárról, környékéről.
Nyitott, tapasztalt, toleráns vagyok.
Nyitott, tapasztalt, toleráns vagyok.