Sziasztok még mindig keresek helyel rendelkező párokat. Kor alkat nem számít. Csak érezzük jól egymás társaságát. Privát üzenetet írj. Ha benne vagytok .
Mikor értékek rá irj privatba!!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Találkoznék nyitott gondolkodású,laza jófej heteró úrral,fiúval aki szívesen megnézné velem ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Ígérgetők elfoglaltak kerüljenek.Csak olyan írjon aki valóban el is akar jönni!Fiatal igényes srác vagyok!
PESTMEGYE!Szállás is megoldott.
PESTMEGYE!Szállás is megoldott.
Sziasztok! Valaki Kanizsa környékéről?
Szia. Írtam privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 07:00
Törölt felhasználó (937214)

Ma délelött szopnék! Helyem van!
Mi szoktunk, ha van megfelelő partnert hozzá!
(Ez egy válasz Samsung2022 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párral ismerkednék hosszú távra!! Normális és igényeség elvárt! Előre is köszönöm ha írsz!
Február 7-8 siófoki Azúr hotelben leszek Éjszakára szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz.
Szombat estére (zamárdi, de van autóm, távolság nem probléma) keresek unatkozó hölgyet, hátha együtt nem unatkoznánk.

Én benne vagyok ☺️ Szóval akkor jövő héten keresnénk egy igényes hölgyet, hely Balatonmárián megoldott.
(Ez egy válasz Kaland00 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 11:16

Szia csatlakoznék hozzád.Így akkor két pasi keres hölgyet vagy párt
Várjuk a jelentkezőket

Szia csatlakoznék hozzád.Így akkor két pasi keres hölgyet vagy párt
Várjuk a jelentkezőket
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 07:52

Törölt felhasználó (4695654)
VIP

Sziasztok! Jövő héten keresnék nap közben igényes hölgyet Balatonmária környékén. Hely van.
Kaposvár?
Jár valaki KAPOSVÁR környékén átutazóban aki bevágna a hátsó ülésre és egyből dugná a számat és a seggemet addig míg tele nem élvezi???
Jár valaki KAPOSVÁR környékén átutazóban aki bevágna a hátsó ülésre és egyből dugná a számat és a seggemet addig míg tele nem élvezi???
Sziasztok vannak valós párok akik mernek is találkozni???
Pécsen ma napközben valaki(k)?
Sziasztok! Jövő héten keresnék nap közben igényes hölgyet Balatonmária környékén. Hely van.
Ma délelött szopnék! Helyem van!
Szombatra (01.28) párt keresünk, napközbeni "találkozásra". Hely nálunk adott, de utazunk is. Többi privátban
Reggel 7-8 között valaki(k) Szekszárd Csörge tó?
Péntekre keresnék Pécsen és kkén egyedülálló idős hölgyet esetleg párt,tőbbit privátba Tel szám megadásával.Mindent meghalgatok
Sziasztok!
Péntek vagy szombat este 40-es, megbízható, komoly házaspárt fogadnék Pécsett.
Portfólióm
Adatlapom
Köszönöm
Péntek vagy szombat este 40-es, megbízható, komoly házaspárt fogadnék Pécsett.
Portfólióm
Adatlapom
Köszönöm