Sziasztok. Vasárnap 16-tól vagy hétfőn egész nap ráérek, helyem van. Keresek kanos diszkrét férfit aki szívesen szopatna és/vagy dugna!!
Hali, én jelentkeznék!
(Ez egy válasz Slut-wife üzenetére (2022. 12. 10. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Gangbanget szervezek nejemnek. Akit érdekel írjon.
Sziasztok.Párral ismerkednék! Hosszú távra!!
Pécsen Ma este lány vagy pár? Helyem van!
Sziasztok! Somogy nyugati és északi részén ismerkednék/találkoznék, utazni tudok.
27 éves hetero pasiként csatlakoznék kedves, normális pécsi vagy környékbeli párokhoz cuckold, házibarát felállásban, vagy magányos hölgyekhez.
Sziasztok.
Kedves normális párral ismerkednék somogyból
Kedves normális párral ismerkednék somogyból
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Valaki siófok környékén?
40-es sportos kemény farkú férfi áll a rendelkezésetekre a mai napon is.
Sziasztok! Vasárnapra sportos kemény farkú férfi várja az ajánlatokat.
Sziasztok . Ismerkednénk fiatalabb pasikkal heteró alapon . . .
Sziasztok!
30-as srácként Szekszárd és környékén keresem lányok, idősebb hölgyek társaságát alkalmi kapcsolatra (autós kaland, elhagyatott helyek, minden, ami izgalmas
)
30-as srácként Szekszárd és környékén keresem lányok, idősebb hölgyek társaságát alkalmi kapcsolatra (autós kaland, elhagyatott helyek, minden, ami izgalmas

Pécs és környékén valaki??
Sziasztok nő esetleg pár ma este?

Szekszárdon valaki???
Pécsen ma délelőtt hölgy,vagy pár?
Siófok környékén hölgy, pár?