Mai nap esetleg valaki Siófok és környékén autóskaland?
Sziasztok valaki mokázni picit ? :P
Sziasztok! Normális Párral ismerkednék hosszú távra!!
Jó reggelt

Sajnálom kedves , hogy ez neked nem tetszik de tudod vannak akiket ez izgat és így is szeretnék a gyönyört átélni. Sajnos a te fantázia világodba nem fér bele sajnálom. Viszont biztosan volt már példa arra ha igazán szeretsz szeretkezni mint a videoidon is valamejest érzékelhető, hogy véletlenül lespriccelt a párod vagy valaki más, Tévedek? Az biztosan nagyon undoritó élményed lehetett ? Vagy élvezted? FUJJ !! No csak óvatosan legközelebb az ilyen megjegyzésekkel mert elöször gondolkodjál hol is vagy és mit is keresel!! De ha esetleg szeretnél egy arcpakolást jelentkezz
Szép napot!
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok lányok hőlgyek kamozás vagy csak képcsere video csere esetleg csak beszélgetnél szexről vagy bármiről.
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Sziasztok! Szívesen ismerkednék velem egykorú vagy fiatalabb, bi vagy kíváncsi sráccal. Leginkább hosszabb távra keresek havert, 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Viszont fontos, hogy legyen helyed találkozni. A többit privátban.
Ez nagyon undorító!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 29. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 07:43
Törölt felhasználó (4684053)

Pécsi kemény farkú fiú Hölgyet, Párt keres.!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Holnap délután valaki a Harkányi gyógyfürdőben?
Kaposváron diszkrét helyet keresünk (2 ffi- 1 nő).
Minden megoldás jó lehet.
Minden megoldás jó lehet.
Sziasztok,mohácson tud valaki valami bérelhető helyet találkára?Előre is köszi
Sziasztok. Valaki?
Puncimániás hetero fiút,hölgyet urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Sziasztok valaki Balatonlelle környékén közös hoki? Vagy párhoz csatlakoznék :P
Dombóváron vagy környékén szopatna valaki? Hely van de utazni is tudok.
Pécsi kemény farkú fiú Hölgyet, Párt keres.!
Marcali környékén bisex nő?
Szexre éhes nőt keresek. Baranya, Tolna, Somogy megye
Szia. Szívesen csatlakoznék hozzád
(Ez egy válasz Secretline üzenetére (2022. 10. 27. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 27. csütörtök 17:13

Sziasztok. 10.28. péntek estére pasi vagy pár?
Kaposváron hely van.
Kaposváron hely van.
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén.
Helyem sajnos nincs,utazás nem gond.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén.
Helyem sajnos nincs,utazás nem gond.