Vasárnap du. lehet mi is kinézünk. Kb. 1 hete voltunk. Rengeteg a szúnyog. Sajna.
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 07. 27. szombat 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 10:17

Ma vagy holnap délután megpróbálkozunk az M9-el. A vízszint már jó, csak a szúnyogok...
Ha valaki csatlakozna, írjon privátban!
Ha valaki csatlakozna, írjon privátban!
Helyileg pontosan merre van,? Elkülditek privátban??
(Ez egy válasz Kalandorok34 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 20:40

Vasárnap du. lehet mi is kinézünk. Kb. 1 hete voltunk. Rengeteg a szúnyog. Sajna.
Üzi ment
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Van ám Berényben egy hétig
(Ez egy válasz KD35. üzenetére (2024. 07. 27. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok. Lányok! Pécsen és környékén (100km-es körzetben) szívesen kényeztetnélek titeket mai napon holnap reggelig. Fogadni utazni tudok! Üzit privátba ha lehet!
Sziasztok! Holnap kalandoznék Balatonmárián vagy a környéken…
Sziasztok! Valaki a Balaton déli partján közös hokira? Kinek van kedve?
.
Dombóvár vagy környékén ma délután valaki?
Ma Siófokon valaki kér egy alapos szopást? Vagy épp mást
írj bátran

Balatonmária környékén kalandoznék holnap…
Pécs ma valaki?
Üziben érdekel ....
Itt lakunk ... (Ez egy válasz Kalandorok34 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt lakunk ... (Ez egy válasz Kalandorok34 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki valakik ?
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Pécsen lecumiznék egy jó farkat! Hely ok
Pécs és környéki fiatal teltkarcsú nagy cicis nem borotvált lányokat keresek...Szeresd ha nyalnak kényeztetnek...
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt Baranyabol
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt Baranyabol

Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki
Aki szopatna???
Aki szopatna???