irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 28. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 28. szerda 15:09

Törölt felhasználó (4658943)

Ismerkednénk!Pasival aki nem 5 perces
Lehetőleg ne 200 km--ről írjatok
Ismerkednénk!Pasival aki nem 5 perces
Sziasztok,
a hétvégén 40-es házaspárt fogadnék Pécsett a belvárostól 3 percre autóval igényes, tiszta apartmanban. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni illetve ismerkedni.
a hétvégén 40-es házaspárt fogadnék Pécsett a belvárostól 3 percre autóval igényes, tiszta apartmanban. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni illetve ismerkedni.
Siófok és környékén hölgyet szopatnék, kényeztetnék!
Ha szeretnéd élveztetni a picsád és ha elmultál 60-an engem keres,csak tel számmal
Most jönni tudó idős nőt keresek...Tel szám
Sziasztok! Ma(Kedd) szerda es csutortok kukkolnék beszállnék
! Baranya, Somogy, Tolna. 32 eves ápolt férfi

Sziasztok nő esetleg pár akihez lehet csatlakozni?(heteró alapon!)
Most valaki, valakik kalandozni Baranyában?
140/d hölgy???Vagy ár???60 főlőtti
Kedves nagy kaliberű nagyik megkeresését szívesen fogadnánk,szeresd élveztetni magad minden formába...Idős párok vagy anya lánya stb...
Keresem*. Bocsánat a félre gépelésért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 27. kedd 08:13
Törölt felhasználó (4684857)

Sziasztok. Pécsen kérem szeretőmet, szexpartnerem. Találkozni szeretnék a közeljövőben. Vékony, normál, sportos, testalkatot kedvelem, én is ilyen vagyok. 186 cm magas és 79 kg, az intimem 18/6 cm
Puszik!
Puszik!
Sziasztok. Pécsen kérem szeretőmet, szexpartnerem. Találkozni szeretnék a közeljövőben. Vékony, normál, sportos, testalkatot kedvelem, én is ilyen vagyok. 186 cm magas és 79 kg, az intimem 18/6 cm
Puszik!
Puszik!
Idős hölgyet keresek aki a férje előtt leszopna...Tel szám nélkül ne keres...
Valaki? Valamit?
Sziasztok
Szerda este egy éjszakát Szekszárdon töltünk párommal. Szívesen megismerkednénk egy hölggyel az adatlapunkon leírtak szerint! Ff-t nem keresünk nem is fáradjon az írással! Kőszi
Szerda este egy éjszakát Szekszárdon töltünk párommal. Szívesen megismerkednénk egy hölggyel az adatlapunkon leírtak szerint! Ff-t nem keresünk nem is fáradjon az írással! Kőszi
Hali! Pécsen vagy kisebb körzetében lányok vagy párok jelentkezését várom erotikus kapcsolat céljából! A nevem ne tévesszen meg működik mindenem de én szeretek tutira menni és nem csalódást okozni a hölgy tagnak. Ezáltal a szájhősködés kizárva részemről! A nap bármely szakában. Privátba írj légyszives!
Sziasztok. Csütörtök este szívesen csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz hetero alapon.