Kinek van kedve 30-40es korcsoportból élvezkedni Baranya megye és környékén?
Pécs és környékén?
Orfün mostanában valaki esetleg?
Pincehely és környékén??
Utazni tudj!
Utazni tudj!
Mohács Pécs környékén valaki esetleg?
Dombóvár v környékén ismerkednék.
Sziasztok!
Most délelőtt kényeztetnék hölgyet!
Marcali környékén!
Most délelőtt kényeztetnék hölgyet!
Marcali környékén!
Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
Én megyek holnap, M9 Dunahíd....
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Siófok és környékén párt vagy hölgyet keresek!
siófokról, vagy a közelből van valaki?
Sziasztok. Reggel Kaposvár kornyeken par vagy szolo pasi tudna fogadni minket?
Dombóvár környékén hőlgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Dombóvár vagy környékén valaki ma?
Sziasztok. Holnap valaki?
Sziasztok. Holnap valaki?
Siófokon illetve környékén keresek szexpartnert!
Hetero vagy biszex alapon!
Hetero vagy biszex alapon!
Sziasztok, Kaposvár és környékén lenne kedve találkozni valakinek?
Hölgyek, pasik?

Sziasztok!
Párcserès nègyes gabalyodást keresünk ferfi hetero alapon!
Több Info az adatlapon!
I&L
Párcserès nègyes gabalyodást keresünk ferfi hetero alapon!
Több Info az adatlapon!
I&L