Keresek férfit Pécsen, aki masztizna, rám verné rám élvezne vagy szopatna. Helyem van. Csinàlhatom kezemmel, számmal vagy csak várom a gecit.
Ha akarod, teljesen duma nélkül.
Lakásomon.
Ugorj fel melóból vagy este, éjszaka is akár és élvezz rám.
Valaki?
Ha akarod, teljesen duma nélkül.
Lakásomon.
Ugorj fel melóból vagy este, éjszaka is akár és élvezz rám.
Valaki?
Bi hölgyet keresnénk bármely kor alkat mindegy,szeres nyalni szopni stb és merj tel számot adni
Pécsen szopnék, dugható vagyok!!
Bonyodalom nélküli szexet keresek. Hely van.
Bonyodalom nélküli szexet keresek. Hely van.
Sziasztok. A hétvégét Villányban töltjük a fesztiválon. Lányokkal párokkal találkoznánk. Esetleg nagyobb méretü pasik egy jó kis spricc partyra. Privátban irjatok
Pécsi pasit keresünk.Aki nem 5 perces és van fenn 2-3kép róla.
Mivel már 9 levelet kaptunk így ez elég nehéz ügynek tűnik.
Mivel már 9 levelet kaptunk így ez elég nehéz ügynek tűnik.
Ha szeretnéd élveztetni a feleségen Csak Nő akkor jelez tel számmal
irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 28. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 28. szerda 15:09

Törölt felhasználó (4658943)

Ismerkednénk!Pasival aki nem 5 perces
Lehetőleg ne 200 km--ről írjatok
Ismerkednénk!Pasival aki nem 5 perces
Sziasztok,
a hétvégén 40-es házaspárt fogadnék Pécsett a belvárostól 3 percre autóval igényes, tiszta apartmanban. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni illetve ismerkedni.
a hétvégén 40-es házaspárt fogadnék Pécsett a belvárostól 3 percre autóval igényes, tiszta apartmanban. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni illetve ismerkedni.
Siófok és környékén hölgyet szopatnék, kényeztetnék!
Ha szeretnéd élveztetni a picsád és ha elmultál 60-an engem keres,csak tel számmal
Most jönni tudó idős nőt keresek...Tel szám
Sziasztok! Ma(Kedd) szerda es csutortok kukkolnék beszállnék
! Baranya, Somogy, Tolna. 32 eves ápolt férfi

Sziasztok nő esetleg pár akihez lehet csatlakozni?(heteró alapon!)
Most valaki, valakik kalandozni Baranyában?
140/d hölgy???Vagy ár???60 főlőtti
Kedves nagy kaliberű nagyik megkeresését szívesen fogadnánk,szeresd élveztetni magad minden formába...Idős párok vagy anya lánya stb...
Keresem*. Bocsánat a félre gépelésért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 27. kedd 08:13
Törölt felhasználó (4684857)

Sziasztok. Pécsen kérem szeretőmet, szexpartnerem. Találkozni szeretnék a közeljövőben. Vékony, normál, sportos, testalkatot kedvelem, én is ilyen vagyok. 186 cm magas és 79 kg, az intimem 18/6 cm
Puszik!
Puszik!