Sziasztok .még mindig keresünk párokat.privátba irjatok .baranya megyéböl .!
Ma délelőtt Pécsen puncit nyalnék, farkat szopnék, élvezném, ha lespriccelnének. Kor nem számít.
Sziasztok!
2022. május 21- 23-ig szombat és vasárnap egész nap Magyarhertelenden a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Vivadance
2022. május 21- 23-ig szombat és vasárnap egész nap Magyarhertelenden a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Vivadance
Valaki ma most pécsen autós kaland?
Komoly szexpartner nőt keresek. Nem szőrös férfit .Mohács és Baranya ,Tolna megye területéről.
Sziasztok!Puncit nyalnék viszonzás nélkül is

Ez lenne az elképzelés:https://xhamster.com/videos/date-with-a-guy-jerki- ng-off-in-front-of-me-in-this-car-xhydiNq
(Ez egy válasz belevaloszexpartner üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 17:50

Sziasztok. Holnap délután kukkolnék nőt, párt. Én is kukkolható leszek...részletek privátban.
Sziasztok. Holnap délután kukkolnék nőt, párt. Én is kukkolható leszek...részletek privátban.
Pécs és környékén valaki???
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon van 35-60 közötti komoly pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Ápolt kulturált diszkrét mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel. Válaszokat privát üzenetben várom.
Ma este Szekszárdon van 35-60 közötti komoly pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Ápolt kulturált diszkrét mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb intimmel. Válaszokat privát üzenetben várom.
Pécs és környékén valaki??
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 05. 14. szombat 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 18:32

Június 11-én szombaton estére keresünk ötös felálláshoz (3 férfi, 2 nő) hetero férfit Pécsen.
Előtte személyes találkozó! Legyél ápolt, igényes és lehetőség szerint intelligens!
Előtte személyes találkozó! Legyél ápolt, igényes és lehetőség szerint intelligens!

Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
Pécsen ma délután valaki(k)?
Aktív pasi Dombóváron? Szűz popsival rendelkezem és szeretek szopni :P
Webcam hoki valaki? Max 35 eves korig privatban irjatok
Holnap délelőtt Pécsen puncit nyalnék / farkat szopnék. Izgatna, ha lespriccelnének punciból, vagy spermával.
Szexpartnernőt kerestem volna, de csak férfiakba botlok bele. Biztos jó a seggem meg a farkam nekik ezért bombáznak levelekkel. Vagy játszunk még? Új fent komoly szexpartnernőt keresnék, még ha ez nem is megy könnyen.
Sziasztok . Ismerkednék barátkoznék masszíroznék ............................

Holnap este Siófok, Azúr hotel?
Hölgy/pár személyében...
Hölgy/pár személyében...