Ha van hölgy párod akkor szívesen
(Ez egy válasz belevaloszexpartner üzenetére (2022. 05. 11. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma valaki ki verné a 18/5 intimemet
Balatonmária- Marcali környékén kölcsönös farokverés két bi pasival?
Sziasztok. 32 éves szóló pasiként keresnék, szórakozni vágyó partnert!!! Hölgy, hölgyek, esetleg párok (Szigorúan heteró alapon) üzenetét várom... Sokminden érdekel, elsősorban szeretnék amatőr videót készíteni.. Akár idősebb, akár fiatalabb nővel. Akár vékony, akár molettebb nővel. Esetleg több nővel!!! Szívesen átadnám tapasztalataim szűz lányoknak... De ezen fellül is bármi érdekelhet. Swinger party (szólóban mennék), csatlakoznék GangBang-hez, Cuckould, Webcam.
Sziasztok! Balaton parton, szombaton tartunk egy házibulit! Párok és szinglik egyaránt jelentkezhetnek. Kevés hely maradt ne halaszd el a lehetőséget. Privátban több infó.
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Vasgag farokkal rendelkezem, és szeretném használni .
Ma PAKS-on vagyok, holnap SZEKSZÁRD.
Valaki esetleg ?
Ma PAKS-on vagyok, holnap SZEKSZÁRD.
Valaki esetleg ?
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon kellemes találkozásra 35-60 közötti pár házaspár hölgy ? Ápolt mindenre nyitott diszkrét kulturált férfiként keresek komoly partnert akik találkozni is akarnak ha van valaki akkor várom jelentkezését.
Ma este Szekszárdon kellemes találkozásra 35-60 közötti pár házaspár hölgy ? Ápolt mindenre nyitott diszkrét kulturált férfiként keresek komoly partnert akik találkozni is akarnak ha van valaki akkor várom jelentkezését.

Szombat délelőtti Kaposvár - Budapest útra hölgy útitársat keresek.
Sziasztok! Holnap Bonyhádon napközben?
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 10. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 10. kedd 12:34
Törölt felhasználó (4662768)

Zala megyei erett novel ismerkednek aki szereti ha sokáig nyalják és közben finoman oklozik
Lányok asszonyok párok! Pécsen, vonzáskörzetében ma
vagy holnap a nap bármely szakában olyan nőnemű jelentkezőt várok aki szeretne kielégülni de rendesen

Sziasztok. Parhoz csatlakoznek utazni tudok kepem van fent kuldok meg ha kell
Ma délután Pécsen kocsimban kiverem. Kukkolót és segítőt keresek.
Sziasztok.
Valaki párcserés szex?? Írj PM és megbeszelhetjuk
utazni tudunk
Valaki párcserés szex?? Írj PM és megbeszelhetjuk

Sziasztok!
Szombaton 9:30-12:30-ig van szabadidőm.Pécsen találkoznék párral,hőlgyel!Megbízható férfi vagyok.Privátban keress,ha komolyan gondolod/gondoljátok.
Jelige:minden lehet,de semmi sem kötelező!
Szombaton 9:30-12:30-ig van szabadidőm.Pécsen találkoznék párral,hőlgyel!Megbízható férfi vagyok.Privátban keress,ha komolyan gondolod/gondoljátok.
Jelige:minden lehet,de semmi sem kötelező!
A megyében vagy Mohács környékén keresnék egy hölgyet akinek hiányzik a szex az életéből és vállalja is.
Sziasztok. Holnap délután Keszthely környékén pasi egy kis locsolásra? Jössz s ráspriccelsz a cicimre. Privátban írjatok Köszi
nekem
(Ez egy válasz Baranya lover3 üzenetére (2022. 05. 11. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinek lehet ma kiverni pécsen?