Sziasztok !
Délutáni talihoz 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon és környékén kellemes tabumentes együttléthez. Ha van olyan aki randizna írjon privátba és megbeszéljük.
Délutáni talihoz 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon és környékén kellemes tabumentes együttléthez. Ha van olyan aki randizna írjon privátba és megbeszéljük.
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek akár ma estére vagy délutánra Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de estére! Vagy nálad! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!

Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Párt keresünk ma estére, utazni és fogadni is tudunk. Bi csak lány részről.
Sziasztok . Ismerkednék barátkoznék masszíroznék ........................

Sziasztok!Olaszban
Kedves, barátságos, hölgyekkel ismerkednék... Tartós kapcsolat sem kizárt...

Írtam privátban.
(Ez egy válasz sheva0906 üzenetére (2022. 04. 22. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen ma este szopok és dugható vagyok!
Komoly jelentkező írjon légyszi.
Hely oké
Komoly jelentkező írjon légyszi.
Hely oké
Szia!
Pécsett ma este valaki?
Pár keres férfit harmadiknak.
Pécsett ma este valaki?
Pár keres férfit harmadiknak.
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Este 10 körül autós kalandra csajszi?(Szekszárd-Hőgyész környékén)
Sziasztok !
Szombat napközbeni vagy délutáni találkozáshoz 35-60 közötti ápolt nyitott párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék Szekszárdon és környékén diszkrét kapcsolatra . Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi kellemes társaságát kényeztetését akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben ahol adok elérhetőséget.
Szombat napközbeni vagy délutáni találkozáshoz 35-60 közötti ápolt nyitott párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék Szekszárdon és környékén diszkrét kapcsolatra . Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi kellemes társaságát kényeztetését akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben ahol adok elérhetőséget.
Pécsen ma napközben valaki(k)?
Sziasztok. Keszthely és környékén keresünk srácokat locsoló bulira. Jössz és s ráspriccelsz a cicimre.
Ma délután is van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Üzenet módosítása
Ma délután is van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Üzenet módosítása
Párral ismerkednénk.
Sziasztok! Pécsi párt keresnék, akikhez csatlakozhatnék. Írjatok rám legyetek kedvesek, ha az adatlapom alapján szimpatikus vagyok.
Sziasztok valaki. Holnap Balatonboglár vagy Lelle?
Sziasztok! Kaposvár és kk-n ismerkednék hölggyel vagy párral. Hely szükséges!
Köszönöm!
Köszönöm!
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm