Sziasztok!
Valaki ma sötétvölgy?
Valaki ma sötétvölgy?
Ma este Kaposváron Hölgy vagy Pár ?
Sziasztok !
Szombat vasárnap délutáni találkozáshoz 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre kényeztetésre. Mindenre nyitott ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek diszkrét társaságom akkor várom jelentkezésed privát üzenetben.
Szombat vasárnap délutáni találkozáshoz 35-60 közötti átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre kényeztetésre. Mindenre nyitott ápolt kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha szívesen vennétek diszkrét társaságom akkor várom jelentkezésed privát üzenetben.
Hétvégén Nagykanizsa-Nagyatád között ismerkednék.
Pécs és környékén valaki????
Videózást pároknak, hölgyeknek.
Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma vagy holnap Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de az estére! Vagy nálad bármikor! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!
Marcali környékén közös farokverés?
Sziasztok!
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
Hellyel rendelkező párt vagy hölgyet keresek Kaposvár és kk.-n max 70,80 km-ig.
28-án este hölgyet párt keresek aki fogadnának. Egy vidám estére éjszakára. Csak heteró alapon a hölgy örömére!
Most szombat estére keresünk 40 év alatti párt Siófokon.
Pécsen ma délután valaki(k)?
Sajnos nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 17. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 17. kedd 16:51
Törölt felhasználó (4651857)

Pécsi nem jó?

Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
Pécsi nem jó?
(Ez egy válasz kaposilaci üzenetére (2022. 05. 17. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

balatonlelle környékén keresek IDŐS hölgyet aki néha kényeztetne a kezével,további részletekért privizz!!!
ma este éjjel pár keres pasikat somogyban
Szőke hölgytagu pár esetleg nézőt keres a mecsekben?