Sziasztok.Most szombaton nőt vagy párt keresek egy kis kalandra

Szekszárdon,
Napközben pár vagy hölgy társaságát és barátságát keresem...
Napközben pár vagy hölgy társaságát és barátságát keresem...
Sziasztok !
Ma esti találkozáshoz Szekszárdon ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként ismerkednék átlagos kedves 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Írj privát üzenetet ha komolyan gondolod és taliznál is elérhetőséget itt tudok adni.
Ma esti találkozáshoz Szekszárdon ápolt kulturált mindenre nyitott férfiként ismerkednék átlagos kedves 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Írj privát üzenetet ha komolyan gondolod és taliznál is elérhetőséget itt tudok adni.
42/185/85 ápolt pasiként ismerkednék minden jóra!
Utazni tudok, a dunántúlon!
Utazni tudok, a dunántúlon!
Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek Kaposváron. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot mindenkinek!
Marcali környékén két bi pasihoz bi párok, csajok, srácok?
Hali szivesen csatlakoznék
Jó reggelt! Most reggel Pécsen Bi orál ?

Én elmennék ha elfogadna valaki.
Sziasztok !
Csütörtök esti találkozásra 35-60 közötti átlagos nyitott párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes szexkapcsolatra mindenki örömére kényeztetésére tabuk és gátlásoktól mentes szexre. Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb borotvált intimmel. Ha szívesen taliznátok akkor várom jelentkezéseteket üzenetben.
Csütörtök esti találkozásra 35-60 közötti átlagos nyitott párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes szexkapcsolatra mindenki örömére kényeztetésére tabuk és gátlásoktól mentes szexre. Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb borotvált intimmel. Ha szívesen taliznátok akkor várom jelentkezéseteket üzenetben.
Sziasztok!
Április 20-rá hölgy, vagy pár társaságát keresném Pécsett egy laza estére!
Április 20-rá hölgy, vagy pár társaságát keresném Pécsett egy laza estére!
Sziasztok, új vagyok az oldalon. Érdeklődni szeretnék Kaposvár és környéke mennyire életképes manapság? (elsősorban hölgyeket keresek)
Aktív urak dombóváron szabadban ha van kocsid ott dugható vagyok és szopok is ha finom vagy le nyelem :P
Csütörtökön reggel gyors bi orális partnert keresek... Helyem nincsen ... Ápolt igényes kemény vagyok..
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok.
Hétvégére keresek nőt vagy párt a balaton déli partján hely van!
ma éjjel valaki somogyba aki párhoz jönne
Sziasztok! Komoly,intelligens párral házibarátkoznék! Privátban!Köszönöm!
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm