Párral ismerkednénk, utazni tudunk
Sziasztok!
Szexpartnert keresnék hosszútávra!
Pécsi független 46é ffi vagyok.
Szexpartnert keresnék hosszútávra!
Pécsi független 46é ffi vagyok.
Sziasztok,
40-55 közötti házaspárral ismerkednék Baja környékén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
40-55 közötti házaspárral ismerkednék Baja környékén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Sziasztok !
Szívesen ismerkedék ápolt kulturált férfiként Szekszárdon nyitott 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét tartós szexkapcsolatra. Van olyan aki ismerkedne esetleg ma délutáni randira ? Leveleket privát üzenetben várom !
Szívesen ismerkedék ápolt kulturált férfiként Szekszárdon nyitott 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét tartós szexkapcsolatra. Van olyan aki ismerkedne esetleg ma délutáni randira ? Leveleket privát üzenetben várom !
Sziasztok! Ma este pàrhoz, hölgyhöz csatlakoznèk. Ha kell, helyem is van.
Megköszönöm, ha írtok!
Zsolt
Megköszönöm, ha írtok!
Zsolt
Sziasztok...........masszíroznék....

Sziasztok! Siklós-Harkàny-Villàny-Pècs körzetbe keresnék Hölgyet! Helyem van ,de utazni is tudok!
Marcali környékén 2 bi pasi keres bi nőt, bi párokat.
Sziasztok Holnap délelött bi pasit keres valaki Kaposvár Fonyód Balatonboglár Balatonlelle környékén ?
Biszex csajt keresek.....
Pécsen ma keresnék pasit, lazább dolgokra
Hely van, diszkréció adott, elvárt .
Hely van, diszkréció adott, elvárt .
Sziasztok!Holnap (Vasàrnap) este pàrhoz, hölgyhöz csatlakoznèk. Ha kell, helyem is van.
Megköszönöm, ha írtok!
Zsolt
Megköszönöm, ha írtok!
Zsolt
Pécsen ma délelőtt egy gyors talira valaki? Helyem nincs max az auto.
Baranyában ismerkednék, beszélgetnék kötetlenül nem függetlenként.Ha gondolod írj rám és dumáljunk.
Sziasztok !
Ma délután Szekszárdon szívesen randiznék 35-60 közötti átlagos diszkrét párral házaspárral kellemes együttléhez. Választ privát üzenetben várom !
Ma délután Szekszárdon szívesen randiznék 35-60 közötti átlagos diszkrét párral házaspárral kellemes együttléhez. Választ privát üzenetben várom !
Sziasztok! Régióból ismerkednék komoly párral, hölggyel privátban.Köszi!
Írtam privàt üzenetet!
(Ez egy válasz wejkat üzenetére (2022. 02. 25. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár hogy, nem délelőttre kerestek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 25. péntek 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 25. péntek 15:14
Törölt felhasználó (4660085)
VIP

Sziasztok! Írtam privàt üzenetet.
Kár ,hogy nem holnap délelőtt !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 25. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 25. péntek 17:03
Törölt felhasználó (4660085)
VIP

Sziasztok! Írtam privàt üzenetet!