Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel 17 5 a méretem helyes igényes vagyok láb sex a kedvenc
Kalandot keresek pasit lazulni…
Helyem van szombat vasárnap…irj ha kanos vagy!
Helyem van szombat vasárnap…irj ha kanos vagy!
Sziasztok!
Ma este párhoz harmadiknak.
Ma este párhoz harmadiknak.
.
Sziasztok!
Ma estére keresek párt, minden jóra.
Ma estére keresek párt, minden jóra.
Ma 3és5 között vagyok Szekszárdon! Fiús kaland valaki?
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
Siófokon és környékén biszex kalandra pasit, párt keresek!!!
Ma este valaki?? Képek az adatlapomon, privát üzit vàrok
Sziasztok! Balaton déli partjáról keresnék hölgy partnert. Utazni tudok, távolság nem jelent problémát.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Hello! Ma esetleg valaki Kaposvàron 9.30körül cumizna?
Sziasztok! Kedves, igényes, normális párokkal illetve lánnyal ismerkednék privátban.Fontos a higiénia,diszkréció,szimpátia.Köszönöm!
Majdnem mindenki.
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2025. 01. 01. szerda 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenki pihen ?

Sziasztok! Fonyód-Keszthely környékén igényes fiút szopatnék holnap nap közben…
Sziasztok!
Holnap január 2-án Kaposvár-Nagyatád útvonalon hölgyet-párt keresek.
Holnap január 2-án Kaposvár-Nagyatád útvonalon hölgyet-párt keresek.
Sziasztok! Balaton déli partjáról keresnék hölgy partnert. Utazni tudok, távolság nem jelent problémát.
Siófok vagy környékén valaki?