Kaposváron szopnék
Ha 140d nagy logó cicik nagy szőrős pina kérlek jelentkez. 18-80ig
Ha 140d nagy logó melleid vannak jelentkez,de még előny ha jó nagy szőrős puncid van
Siófokon illetve környékén keresnék!
(Ez egy válasz Biszex80as üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 16:42

Csütörtök és péntek estére keresek kalandot!Biszex pasit,biszex párt,de szóló hölgy is érdekelne!
Hely elvileg lesz!
Hely elvileg lesz!
Csütörtök és péntek estére keresek kalandot!Biszex pasit,biszex párt,de szóló hölgy is érdekelne!
Hely elvileg lesz!
Hely elvileg lesz!
Párral ismerkednénk..
Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Ma este pár?
Idős hőlgyek minden kivánságát teljesitem...
Reggel 7-kor indulunk pécsre, majd kb du 5-fél6 fele vissza a budai oldalra. Nő, esetleg pár csatlakozhat ha szeretne.
Sziasztok, hétfőn délelőtt Komlón valaki? Autóban?
Pár mostanság hellyel?
Örömmel ismerkednék, találkoznék.
Örömmel ismerkednék, találkoznék.
Sziasztok este valaki Zamárdiban? Üdv Attila
Kaposváron nemfüggetlen ötvenes férfiként kihez mehetek néha, álló farokkal? Hölgyek és parok válaszát várom, kor 18- és 65 között!
Van-e férfi vagy pár Pécsett? Nem magyar 26 éves férfi vagyok.
Lányok december 07,08,09. Én Balaton zamárdiba egy 4csillagos wellnes hotelben egy lányt szivesen meghivok s vendégül látok. Oriási élvezeteket nyujtanék a francia ágyamban. Nem baj ha nem odavalosi vagy viszlek hozlak. De ne az ország tuloldalárol. Pécsröl indulok felveszlek. Egy fürdöruhát hozzál meg egy törcsit. Jelentkezni privátba. Ne hagyd ki.
Sziasztok, a Balaton deli partjan keresem partnerem, partnereim a kozeli orakban. Siofok es Zamardi kornyezeteben.
Szep Napot Mindenkinek
Szep Napot Mindenkinek
Holnap este párt fogadnánk...
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Siófokon kalandozna valaki a hètvègèn?
Kanos pasit keresek!
Kanos pasit keresek!