Mikorra kerestek?
(Ez egy válasz Frisspar üzenetére (2025. 04. 26. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 21:22

Hölgyűnk örömére keresünk potens férfiakat!! Gang bang sexre!! Helyünk van!!
Kár hogy messze vagyok...
(Ez egy válasz Frisspar üzenetére (2025. 04. 26. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 21:22

Sziasztok. Ma estére keresünk egymás elötire , ha jól alakul akkor párcserét is
Helyünk most nincs !! Utazunk is ha kelll

Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat. Figyelem melegeket tiltom!Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Sziasztok valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Tamási Dombóvár között kalandoznék nővel, párral ma este.
Autós kaland, kukkolás is!
Autós kaland, kukkolás is!
Dombóvár vagy környéke ma este?
Sziasztok Most este esetleg Hölgyhöz vagy párhoz szívesen csatlakoznék Baranya megyében De utazni is tudok! Kor alkat nem számit

Szekszárd Csörge tónál valaki?
Somogy/Baranya/Zala megyében kalandot keresek. Helyed legyen és légy ápolt.
Hahó!
Ma este szívesen lennék pár vagy hölgy örömére
Pécs és környéke
Ma este szívesen lennék pár vagy hölgy örömére
Pécs és környéke
Ma este valaki Siófok?
Sziasztok!
Lenne bátor pasi aki mer is ?? Hely adott ma, az elvárás annyi, hogy kívül " belül" legyél rendben és nagyobb méret. És ne zavarjon a szőrös punci.
Priviben légyszi ( nem mindenkivel nem minden áron ill ha van akkor bocs ha nem kapsz választ)
Lenne bátor pasi aki mer is ?? Hely adott ma, az elvárás annyi, hogy kívül " belül" legyél rendben és nagyobb méret. És ne zavarjon a szőrös punci.
Priviben légyszi ( nem mindenkivel nem minden áron ill ha van akkor bocs ha nem kapsz választ)
Sziasztok ...högyek /párok egy tabu mentes maszorozast nem szeretnétek anyagiaktol mentesen ma délelőtt?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Idős nőket vagy párokat keresek akinek van nyaraloja vagy tanyája grilezni sütni főzni stb...
Siofok-Szantod kornyeken kalandoznek, ismerkednek a mai nap - izgalmas pillanatok remenyeben.

Sziasztok keresem rendszeres barátnőm akivel egyéb szexel összeköthető programokat is csinálhatunk(kirándulás wellness stb) esetleg klubbok látogatása...

Sziasztok! Komoly, valós párral ismerkednék privátban.Köszönöm!