Sziasztok! Fiatal pasit keresünk!!
Holnap délelőtt párral találkoznék baranyában!!!Privit írjatok
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Nyalni már nemtudsz ? Vagy az már nem tetszene ha a párod másik farkat is kapna ? Vagy mi ez a nevetséges keresés ?
(Ez egy válasz pecsiparos26 üzenetére (tegnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:58
CSAK férj előtti nyalásra keresünk jó képű, igényes max 35 éves pasit, feleségem kinyalására, maximum ujjazására. Csak olyat keresünk, aki érti a dolgát. A feleség nagy cicis (95D), fiatalos, borotvált. Tényleg CSAK olyat keresünk, aki ezeknek megfelel és! miután meg volt a nyalás, rögtön lelép, hogy mi betudjuk fejezni.
Pécs Kertvárosban helyünk van!
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke.
Kaposvárról van hölgy vagy pár?diszkréten? Hely kell
CSAK férj előtti nyalásra keresünk jó képű, igényes max 35 éves pasit, feleségem kinyalására, maximum ujjazására. Csak olyat keresünk, aki érti a dolgát. A feleség nagy cicis (95D), fiatalos, borotvált. Tényleg CSAK olyat keresünk, aki ezeknek megfelel és! miután meg volt a nyalás, rögtön lelép, hogy mi betudjuk fejezni.
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz ma este!
Kor Nem számit
Kor Nem számit
Nagy farku pasi baranyaban
20cm folott ?
20cm folott ?
Helló sajna csak délután leszek pécsen... Egyébként össze jött?
(Ez egy válasz Swing2025 üzenetére (tegnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:53
Sziasztok most valaki pecsen?kicsit keson irtam 11 ig erunk ra
Holgy kenyeztetese hetero alapon
Ma 16:00 után találkozó heteró alapon
Sziasztok most valaki pecsen?kicsit keson irtam 11 ig erunk ra
Szerdán napközben Pécs környékén találkozni akaró pár??Komolyan érdekel,priviben várok leveleket!
Baranyában párra ismerkednék, ahol kívánatos egy szép vastag méretű srác cucoldra...
Somogyban keresek hölgyet párt akihez napközben csatlakoznék.
Sportos pasi vagyok
Sportos pasi vagyok
Sziasztok! Fonyód-Keszthely környékén keresné egy érett pár társaságát, hosszútávon.
Szép estét!
Valaki vagy valakik ma este?
Valaki vagy valakik ma este?
Intim ékszerrel hölgyekhez vagy párokhoz csatlakoznék
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott
Sziasztok szép estét kivánok mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz ma este!

vazelinator

Tanya James