Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott!
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott!
Sziasztok pár vagy nő társaságát keresem !
Duci idős nagy mellű főként nem borotvált hölgyikéket vagy ilyen párokat keresnék,értelmes embereket...
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Légy,120kiló,120D mellbőség,és jó dús bula.Pécs és kki
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Szopnék-szopatnék Pécsen. Helyem nincs, autóban-szabadban is oké.
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet vagy párt. Pécsen lakom helyem van, de az utazás se gond.
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok, aki 100%-ig diszkrét.
Ma estére keresek hölgyet vagy párt. Pécsen lakom helyem van, de az utazás se gond.
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok, aki 100%-ig diszkrét.
Sziasztok, szívesen csatlakoznék egy párhoz, egy kis kikapcsolódásra. Olyan verzió is érdekelne hogy én csak kukkollak' titeket..
írtam!
(Ez egy válasz Lótuszvirág üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Pécsen keresek hétköznapokon napközben párt vagy nőt, 60 éves korig!
Kedves látógató! Ha mobilis vagy és Pécs kőrnyéki látogas meg,kor alkat mellékes jó fej légy....
Szekszardon ma???
Irjatok
Irjatok
Sziasztok! DIszkrét, higiénikus párral ismerkednék hosszú távra privátban.Köszönöm!
Sportos ápolt jo pasi vagyok napközben keresek hölgyet vagy párt diszkrét szexre ...
Kaposvár környéke esetleg Pécs v Nagykanizsa vonalon
Kaposvár környéke esetleg Pécs v Nagykanizsa vonalon
Sziasztok!
Van köztetek Hölgy Kaposvár és környékéről aki holnap ráér?
39,sportos,nemdohányzó Ffi...
Köszönöm
Van köztetek Hölgy Kaposvár és környékéről aki holnap ráér?
39,sportos,nemdohányzó Ffi...
Köszönöm
Sziasztok! Legközelebbre jelentkeznék hozzátok!
(Ez egy válasz Eraera üzenetére (2025. 11. 30. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposváron orál?
Péntekek délután Kaposváron kalandoznék nővel,esetleg párral.
Csak komolyak!Köszönöm.
Csak komolyak!Köszönöm.
Ma este valaki Pécsen?

vazelinator

budapestivagyok
Viktorija S