kellermarianna (korábban Sorgey néven volt fenn) megkért, mint friss regisztrációs (3 napig nem tud írni), hogy az alábbi hirdetést tegyem közzé a nevében:
"Sziasztok! Éppen olyan hangulatban vagyok, egy rövid ideig biztosan, hogy szívesen mutogatom magamat, a pikáns képeimet és videóimat örömszerzés céljából!!! Imádom, ha vadidegen pasik verik rám a farkukat!!! Akit érdekel, itt a teljesen ingyenes Google drive linkem, csak engedélyt kell kérni hozzá és a rendszer rövid időn belül automatikusan megadja:
https://drive.google.com/drive/folders/1lmIA_JAJd95b3l6876Tdji- -dgafe4VQ-g"
A hölgy Baranya vármegyei.
"Sziasztok! Éppen olyan hangulatban vagyok, egy rövid ideig biztosan, hogy szívesen mutogatom magamat, a pikáns képeimet és videóimat örömszerzés céljából!!! Imádom, ha vadidegen pasik verik rám a farkukat!!! Akit érdekel, itt a teljesen ingyenes Google drive linkem, csak engedélyt kell kérni hozzá és a rendszer rövid időn belül automatikusan megadja:
https://drive.google.com/drive/folders/1lmIA_JAJd95b3l6876Tdji- -dgafe4VQ-g"
A hölgy Baranya vármegyei.
Sziasztok párt hetero alapon vagy hölgyet keresek
Siófokon,környékén (Balaton déli part) csatlakoznék párhoz minden jóra!
Péntek éjszakára keresnénk szimpatikus,. intelligens hölgy vagy pár társaságát.
Komlói 60-an főlőtti nagy mellű egyedűláló magányos hölgyet keresek
Komlói 60-an főlőtti nagy mellű egyedűláló magányos hölgyet keresek
Pécsen most valaki(k)?
Sziasztok
Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot
Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot
Bátaszék Szekszárd környékén igényes méretes Bi partnert keresek !
Sziasztok. Mohács és környékén nő, pár?
Sziasztok este Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Csisztapuszta fürdőnél lesz ma valaki ?
Szia!!! Laci vagyok 48 éves nős diszkrét ápolt férfi!!! A héten keresek egy csinos vagány hölgyet Kaposváron kölcsön kenyeztetésre!!! A helyet meg tudom oldani egy szuper diszkrét kis lakáson!!! Aki úgy érzi hogy szívesen érezné jól magát egy pár órára elbujva a világ elől kérem jelentkezzen!!!!
Valaki, aki benne lenne holnap napközben Kaposváron vagy közelében közös hokiban, eswtleg orálban? Írj.
Sziasztok!
Mai napközben vagy este keresek párt Pécsen vagy a környékén. Az utazás nem probléma. Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok.
Mai napközben vagy este keresek párt Pécsen vagy a környékén. Az utazás nem probléma. Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok.
Sziasztok. Holnap délelőtt pár aki találkozni is mer? Mi 30 as pár vagyunk.
Sziasztok !
Pécs,környéki kezdő- majdnem kezdő párt keresek, akiknek fontos a,barátságos hangulat a megbízható partner. Imádom az első találkozók hangulatát, hihetetlen izgalmas mindhárom félnek..a Feleség, mikor először nyúlhat övön alul egy másik pasihoz, a,férj pedig majd megőrül az izgalomtól..
Én meg attól, hogy részese lehetek a hálószobatitkaiknak..
Pécs,környéki kezdő- majdnem kezdő párt keresek, akiknek fontos a,barátságos hangulat a megbízható partner. Imádom az első találkozók hangulatát, hihetetlen izgalmas mindhárom félnek..a Feleség, mikor először nyúlhat övön alul egy másik pasihoz, a,férj pedig majd megőrül az izgalomtól..
Én meg attól, hogy részese lehetek a hálószobatitkaiknak..
Kaposváron van olyan hölgy aki alkalmankként mélytorkozna, vagy keményen kiverne? Privire írj. Jó vastag farkam van!csak diszkreten
Siófok Fehérvár között autós kalandra nő vagy pár ma este?
.

vazelinator