Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat
Iregszemcsén kölcsönös orál autódba 21 óra körül.
Diszkrét pasi? Én már nem autózok ma.
Privátban írj. Köszönöm.
Diszkrét pasi? Én már nem autózok ma.
Privátban írj. Köszönöm.
Sziasztok.
Kedden és szerdán szívesen találkoznék , ismerkednék Nővel/Párral Balaton déli parton.
Kedden és szerdán szívesen találkoznék , ismerkednék Nővel/Párral Balaton déli parton.
Sziasztok.
Pèntek este gruppenszex ?Èrdekelhet valakit?Helyünk Pècstől 15 km re lessz egy vendègházban.
Pèntek este gruppenszex ?Èrdekelhet valakit?Helyünk Pècstől 15 km re lessz egy vendègházban.
Sziasztok! Keresek olyan hölgyet, esetleg párt aki(k) élvezi(k) a kiszolgáltatott szerepet. (Bondage). Részletek privátban.
Hölgyek, párok ismeretségét keresném ezekben a napokban Balatonkeresztúr és környékén! Helyem van!
Mi kint szoktunk lenni. Írj ha mentek.
(Ez egy válasz Bisexházibarátot üzenetére (2025. 05. 17. szombat 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
balatonboglár környékén keresek 40 feletti nőt aki kényeztetne a kezével/szájával nem bánod meg! további részletért privizz!
.
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Sziasztok.
Május 23 pèntek estère keresünk gruppenszexre pasikat ,párokat.Helyünk Pècs mellett lessz egy vendègházban
Május 23 pèntek estère keresünk gruppenszexre pasikat ,párokat.Helyünk Pècs mellett lessz egy vendègházban
Kaposvár ennyire halott? Se egy hölgy se egy pár nincs aki néha vendégül látna egy diszkrét, kanos nyitott ötvenes pasit?privire írj!
Sziasztok! Holnap délelőtt kalandoznék Keszthely környékén… Hely megoldott
Siófok Fehétvár környékén autós kalandra nő vagy pár mostanában?
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok Baranya megyében esetleg hölgy vagy pár?még a mai napon csatlakoznék Huncutkodásra utazni tudok részemröl nincs akadály!! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Sziasztok,
Párosunk ff. tagja KÜLÖN, jövő hét péntek estére(05.23) ismerkedne Szigetváron Párral/Nővel. Hely megoldott, fogadni tudok. Még egyszer, cdak a párosunk ff. tagja külön!
Párosunk ff. tagja KÜLÖN, jövő hét péntek estére(05.23) ismerkedne Szigetváron Párral/Nővel. Hely megoldott, fogadni tudok. Még egyszer, cdak a párosunk ff. tagja külön!
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Sziasztok. Idősebb párt keresek hosszú távra!!Kérlek írjatok!!!
Sziasztok Van itt olyan par ki ferfit keres 3iknak