Hatha lenne kedve valakinek, valakiknek ismerkedni a mai napon
....
(Ez egy válasz mrmzperx üzenetére (ma 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:49
....

Sziasztok,
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra
Siofok, Szantod, Zamardi kornyezeteben kalandoznek ezen a szep Napon. Kellemes pillanatokra, orakra

Sziasztok csodás napot kivánok Mindenkinek!! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni tudok nincs akadály!! Kor alkat nem számit!
Bármikor tudok utazni!

Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Sziasztok,

Pakson ma délelőtt heteró alapon 40-es pasi masztija érdekel valakit? Hölgyek, lányok, párok? Privát üzenetben kérem a válaszokat ..
Sziasztok. Ma délelőtt Pécsen kalandoznék autóban, szabadban. Részletek privátban
Sziasztok!
Ma vagy holnap keresek hölgyet vagy párt!
Én egy 32 éves kedves, igényes, sportos, potens pasi vagyok. Tapasztalatom van többesben. Pécsen helyem van, de utazni is tudok!
Ma vagy holnap keresek hölgyet vagy párt!
Én egy 32 éves kedves, igényes, sportos, potens pasi vagyok. Tapasztalatom van többesben. Pécsen helyem van, de utazni is tudok!
Sziasztok! 23 éves srác vagyok, titkos talit keresek. Nők és párokhoz is nyitott vagyok, csak hetero alapon.

Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Sziasztok csodás napot kivánok Mindenkinek!! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt De utazni is tudok bármikor nincs akadály!! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!!

Sziasztok. 14:00-ig unatkozok Pécs belvárosában. Valaki egy közös masztira, kukkolásra, orálra???
Sziasztok szívesen ismerkednék párral hölggyel akár klub látogatás céljából vagy privát találkozó , ha privát akkor siófokon helyem is van .

Nővel ismerkednék..
Esetleg masszőr?
Esetleg masszőr?
Hello!
Ma este párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék
Pécs és környéke
Ma este párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék
Pécs és környéke
Sziasztok szép estét kivánok mindenkinek! Baranya megyében keresek olyant aki ma este le szopna a kocsimba Mohács környékén De utazok is

Sziasztok, van itt olyan aki statikus ?
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok!
Péntek vagy szombatra keresek hölgyet vagy párt!
Péntek vagy szombatra keresek hölgyet vagy párt!
Apátvasardi pihenő valaki most?
Holnap jön valaki nudizni a Bajai nudira délután a Bajai nudira?