Két férfi csinos sub nőt keres.
Balatonboglár és környékén ismerkednék. Én 60 as 167/66 vékony férfi.
Van itt valós pár vagy hölgy akikkel lehet ismerkedni? Mert még nem nagyon lehetett találni nem kamust!
.
Pécsen valami kaland?
Siófokon illetve környékén ismerkednék párral, csajjal! Fogadni és utazni is tudok!
Autós kalandra is kapható vagyok!
Autós kalandra is kapható vagyok!
Hány körül?
(Ez egy válasz X üzenetére (ma 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:40
Törölt felhasználó (4793888)

Sziasztok, ma este valaki a csisztai úton?
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok, ma este valaki a csisztai úton?
Hölgyek párok megkeresését szívesen fogadom!
Szívesen beszállnánk hozátok!!
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (ma 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Balaton déli parton asszonyt kisámfázó férfi van itt?
Sziasztok!
A mai nap Pécsen vagy környékén keresek hölgyet vagy párt!
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, diszkrét pasi vagyok. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Én egy 34 éves kedves, intelligens, igényes, sportos, diszkrét pasi vagyok. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok!
.
.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok!
Molett duci nagy mellű hölgyet keresek,lehetsz nem független is
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
Hölgyet párt keresek vasárnapra nap közben. Mackós nyaligátor.
Kár, hogy messze vagytok mi Nagykanizsa hely adott
(Ez egy válasz pecsipar007 üzenetére (tegnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)