Párként keresünk ma estére Pécsett. Hely ok! ( 30 éves korig! )
Kaposváron van olyan hölgy aki alkalmankként mélytorkozna, vagy keményen kiverne? Privire írj. Jó vastag farkam van!csak diszkreten
Nyitott kalandor lányt keresek Pécsen vagy környékén. Squirt? Élveznél spriccelve?
Sziasztok! Pécs környékén benne lenne valaki egy kis kalandban?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Tolna megye környékén ismerkednèk
Tolna/Somogy megyében hölgy,pár ma este? Hely megoldható
Hello
Szekszárd és környékén hölgy ma?
Írj privátba...
Szekszárd és környékén hölgy ma?
Írj privátba...
Sziasztok. Valaki most Pécs?
Telt duci nagy mellű nem borotvált hölgyeket keresek lehetsz nem független is.
Vasárnap estére fiatal srácot keres egy pár és a barátjuk.. Többit privátban.
Sziasztok!
Kíváncsi hölgy, aki benne lenne webkamerás közös masztiban?
Írj privát üzenetet, megbeszéljük...
Kíváncsi hölgy, aki benne lenne webkamerás közös masztiban?
Írj privát üzenetet, megbeszéljük...
Ma Somogy Kaposvár. ?
Autós kaland is. Csak ma ,holnap már nem leszek itt
Autós kaland is. Csak ma ,holnap már nem leszek itt
Sziasztok.
Hölgyeket párokat keresek itt a hosszú hétvége töltsük kellemesen el az időt. Privátban írjátok,rugalmas vagyok,utazni tudok.
Hölgyeket párokat keresek itt a hosszú hétvége töltsük kellemesen el az időt. Privátban írjátok,rugalmas vagyok,utazni tudok.
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok , ha van hölgy aki randizna , ismerkedne ,Pécs +50km, írjon . Üdv. L (39)
Sziasztok!
Ma délután Pécsen, csajos, szopni szerető?
Ma délután Pécsen, csajos, szopni szerető?
Szopnék egy jót este
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Mai nap valaki Pécsen?

vazelinator

pistol
Madison Sins