Fűzfő szopok
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt De utazni is tudok részemröl nincs akadály!
32 éves srác vagyok független nincs káros szenvedélyem!

Sziasztok hölgyel párokkal szívesen ismerkednèk akinek van kedve huncutkodni írjon
Sziasztok! Elszeretném oszlatni a félelmeteket! Valos személy vagyok! Nem kamus mint az itt lévők tőbsége! D etovábbra is keresnék valos hőlgyeket vagy párt a hőlgy őrőmére! Tolnamegye baranya!
Ez majd kiderül ha nem valós egy levelet megér maximum tapasztalat.
(Ez egy válasz loverbylakebalaton üzenetére (tegnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 50 es pasiként hölgyet vagy párt hetero alpon keresnék! Tolnamegye,Baranyamegye! 306298150 es számon keres vagy keresettek!
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Hello Pécsiek
Ma valaki kiláto ? 10:00 d.e mi mar ott leszünk
Párommal
Ma valaki kiláto ? 10:00 d.e mi mar ott leszünk
Párommal

Sziasztok!
Ma délelőttre keresek Kaposváron . Olyan hölgyet, lányt keresek aki találkozni is akar és szeretné jól érezni magát, megélni a vágyait. Ápolt igényes kaposvári férfi vagyok.
Ma délelőttre keresek Kaposváron . Olyan hölgyet, lányt keresek aki találkozni is akar és szeretné jól érezni magát, megélni a vágyait. Ápolt igényes kaposvári férfi vagyok.
Sziasztok 30 éves pasiként keresek pècs és közelében pàrt vagy hölgyet

Pécsen keresek egyedúláló idősebb hölgyet tartos szexbarátnak
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Játszótársam, társaim keresem Tolna megyében, Hőgyész környékén. Helyem van.
Iregszemcsén ma este kölcsönös orál autódba,, este 10 körül?
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok valaki Siófok és Zamárdi környékén? Üdv Attila
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Sziasztok! Kaposváron keresek hölgyet, aki imád meztelenül lenni és nem nagyon vannak nála tabuk. 51 éves egyedülélő férfi vagyok, rajongok a nudizmusért. Itthon folyton meztelenül vagyok. Imádom a lábfétist és az étel-szex kapcsolatot. Meg még sok mást is...

Pécsen keresek hölgyet közös örömszerzésre
175cm magas, 80 kiló, sportos testalkatú vagyok.
Privátban lehet keresni.

175cm magas, 80 kiló, sportos testalkatú vagyok.
Privátban lehet keresni.
Farok masszázsra keresek kanos pasit!
Irj! Helyem ma van!
Irj! Helyem ma van!
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni tudok részemröl nincs akadály!