Szia de viszont jelenleg szoloban vagyok
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (ma 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Hát nem pár vagytok ?
(Ez egy válasz Swinger2112 üzenetére (ma 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:35

Valaki nem akarja hogy jol meg csatogtasam
A felsege puncijat haho baranyaiak ???
Valaki nem akarja hogy jol meg csatogtasam
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
.
Sziasztok szép napot Hölgyet Vagy Párt keresek Utazni tudok részemröl nincs akadály! 32 éves srác vagyok egyedülálló nincs káros szenvedélyem!

Szia! Mikor és hol Marcaliban .. Ma ?
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (ma 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Marcaliban kölcsönös farokverés?
Valaki kozos hoki ma délelőtt a Balaton deli partján? Írj!
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Valaki holnap, Balaton déli partján kiverné elottem? Örülnék neki

Ma esti autós kalandra nő vagy pár Tamási Dombóvár vonalon?
Ma este Siófok és környékén párosunk magas, sportos férfi tagja hölgyhöz, párhoz csatlakozna.
Sziasztok Szentlőrincen esetleg most kaland?itt vagyok pár órát...Nő vagy hetero pár?
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek!! Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni tudok!! Nekem bármikor jó nincs kifogás

Holnap nudizáshoz csatlakozna valaki? Szekszárd M9, esetleg Paks, vagy Dunaföldvár környéke?
Lenne kedve valakinek kiverni előttem? Pécs keleti felén, szabadban...
05.10 Keresünk
profilunknak megfelelően.
utazni fogadni tudunk.
Szekszárd- Baja - Kalocsa
profilunknak megfelelően.
utazni fogadni tudunk.
Szekszárd- Baja - Kalocsa