Adatlapom szerint ismerkednék pécsi vagy Pécs környéki valós, nyitott, jó fej nőkkel vagy párokkal. Szívesen lennék házibarát hosszabb távon is. Szingli 30 éves, 160 cm magas, nem dohányzó pasi vagyok, vidéki búvóhelyem van.
Sziasztok szép estét mindenkinek! Most estére keresek Hölgyet vagy Párt Baranya megyében Utazni tudok nincs akadály!

Sziasztok!
Pécs környékén valaki egy autós kalandra?
Pécs környékén valaki egy autós kalandra?
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Holnap (szombaton) Pécsen párral ismerkednénk
Nudizàst kedvelő fiatal max 30 éves,értelmes inteligens cuki fiút keresek pàromnak Balatonberényi nudizàsra a nyàron..igényes,szőrtelen sportosabb ,előny ha nagy méreted van..arc kép fontos..vàrjuk a komoly jelentkezőket
Sziasztok !
Sziasztok Baranyában keresünk párom hölgy tagjának szintén hölgyet hölgy örömére ha esetleg valaki tudna ajánlani valakit azt nagyon megköszönném
Sziasztok Baranyában keresünk párom hölgy tagjának szintén hölgyet hölgy örömére ha esetleg valaki tudna ajánlani valakit azt nagyon megköszönném

Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként párral / házaspárral randiznék hétköznap, napközben. Pécs-belvárosi, klímás lakásomon tudunk randizni. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Képek, kapcsolatrajelölés után láthatók. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt utazni tudok nincs akadály! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Ma itt leszek Pécsen kb délután 15:00ig
Ha lenne rám igény akkor irjatok
Ha lenne rám igény akkor irjatok

Sziasztok, Baranyában csatlakoznék hölgyekhez, párokhoz mindkét fél örömére. Nagy szexuális étvággyal, mindig kemény farokkal, extrabb, perverzebb dolgokra is nyitottan. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran, szóló pasik köszönöm de most nem érdekelnek.
Sziasztok.
Swinger baráti társasághoz várjuk mèg pasik párok lányok csatlakozását.Szombat este találkozunk legközelebb.
Swinger baráti társasághoz várjuk mèg pasik párok lányok csatlakozását.Szombat este találkozunk legközelebb.
Jo reggelt
Ma meglátogatom Pécs várost.
Esetleg ha van rám érdeklődés, egyeztessünk.
Érkezésem kb 8:00
További szép napot
Ma meglátogatom Pécs várost.
Esetleg ha van rám érdeklődés, egyeztessünk.
Érkezésem kb 8:00
További szép napot

Üdv! Olyan idősebb perverz férfit, férfiakat keresek akik keményen megbasznák a talpamat!!!
Csak olyanok jelentkezését várom akik komolyan is gondolják és érettebb 50 év feletti, férfias alkatúak, nem kisfiúkat!
Fontos hogy diszkrét legyen a találkozás!
Rólam annyit, hogy 23 éves, vékony, lányosabb alkatú, ápolt fiú vagyok és a talpam extrém puha és ápolt és örülnék, ha valaki jól megdolgozná akár minden nap is vagy csak tele verné!
Kézimunkázom is, de csak ha megdugod a talpam!
Igazi fétisesek előnyben!
Irj ha magadra ismertél!
Csak olyanok jelentkezését várom akik komolyan is gondolják és érettebb 50 év feletti, férfias alkatúak, nem kisfiúkat!
Fontos hogy diszkrét legyen a találkozás!
Rólam annyit, hogy 23 éves, vékony, lányosabb alkatú, ápolt fiú vagyok és a talpam extrém puha és ápolt és örülnék, ha valaki jól megdolgozná akár minden nap is vagy csak tele verné!
Kézimunkázom is, de csak ha megdugod a talpam!
Igazi fétisesek előnyben!
Irj ha magadra ismertél!
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes.Van egyátalán itt hölgy? Privire írj
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
A hétvége során Kaposvár-Pécs, vagy akár Budapest vonzáskörzetében keresném élvezetes szórakozási vágyakkal rendelkező igényes párok (akár szóló hölgy) társaságát. Beszéljünk privátban, Z