Csőregettónál fiatal vár innen van esetleg?
Pest Pécs útvonalon valaki esetleg?
Kanos pasit kényeztetnék
Helyem van
Irj!
Helyem van
Irj!
Sziasztok!
Ma este, unatkozó hölgy?
Pécs vagy környékén!
Ma este, unatkozó hölgy?
Pécs vagy környékén!
Holnap vlki hullamfurdo ?
Egy kis bisex játék , szivesen meglátogatnék valakit most.
.
Sziasztok nem szeretek Magyarázkodni mert ugy érzem nem is múszály de én mindenkit tisztelek senkit sem nézek le és senkibe sem állok bele oktalanul nem az én stilusom én egy tisztelet tudo srácnak tartom magamat ha esetleg valakinek nem tetszik a hirdetésem az kérem görgesen tovább én sem állok bele mások hirdetésébe nem balhézni járok ide! Jól szeretném érezni magamat azért vagyok itt. Legyen mindenkinek további szép napja

Valamibe múszály volt belekötnie ....
(Ez egy válasz Csak egy pécsi pasi üzenetére (tegnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:47

Nem lehet hogy"hölgyeket" akart írni csak át javította a telefonja??? Nem tudom csak kérdezem
Hát te is unatkozol ahogy elnézem evez tovább én se állok bele senkibe sem és szerintem a hölgyeket ezel nem bántottam meg nem múszály reagálnod ha nem tetszik az írásom ahogy írtam evez tovább....
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:32

Hölgyike... Egyetlen szóval a hímsoviniszta felsőbbrendű vérnacsó bemutatta magát...Mondjuk ezt pont ő nem fogja érteni...
Nem lehet hogy"hölgyeket" akart írni csak át javította a telefonja??? Nem tudom csak kérdezem
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:32

Hölgyike... Egyetlen szóval a hímsoviniszta felsőbbrendű vérnacsó bemutatta magát...Mondjuk ezt pont ő nem fogja érteni...
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén?
(Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (tegnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:31

Sziasztok kellemes vasárnapot kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyikét vagy Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán kor alkat nem számit! Utazni tudok !

Sziasztok. Kezdő biszex párként keresünk szintén biszex párt, biszex hölgyet, vagy biszex férfit. Csak fogadni tudó partnerek jelentkezését várjuk Kaposvár 100 km körzetéből. Részletek adatlapunkon.
Sziasztok kellemes vasárnapot kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyikét vagy Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán kor alkat nem számit! Utazni tudok !

Zamárdi és Balatonszemes között a héten valaki,valakik egy kis kalandra kaphatóak lennének?
Egy kis bisex játék , szivesen meglátogatnék valakit most.
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Jővő hét szombatra keresek idős nagy mellű nem bortvált hőlgyet aki eljőnne Szigetvári strandra,részleteket megbeszéljűk privátba