Valaki Balaton délipart napközben?
Pécsen most valaki?
Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Huncutkodni
32 éves egyedüláló srác vagyok nincs káros szenvedélyem! Ha érdekes vagyok nyugodtan írjatok kortol alaktol független !!

Sziasztok! Abban tudna valaki segíteni mikor érdemes (hány óra körül,hétvégén vagy hétköznap ) kimenni a Csörge tóhoz, és melyik területre, ha az ember látni, vagy tenni szeretne valamit? Én eddig bármikor mentem csak kátyúkat,horgászokat,meg keringő derviseket láttam...
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Kővér fiatal lányt keresnék nyalásra szopásra vagy amit szeretnél,ha egyedúl vagy othon irj és meglátogatlak.Pécs
Sziasztok! SIÓFOKON töltöm a jövő hétvégét ( július 18-19 ). Szívesen kényeztetném fogadni tudó pár hölgy tagját a párja előtt. Vagy szóló hölgyet.
Pécsen valaki mostanság?
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Ma napközben keresek hellyel rendelkező hölgyet vagy párt diszkrét alkalmi szexre. Pécsett. 34 éves átlagos alkatú férfi vagyok. Szeretek gyengéd lenni, érinteni, simogatni, testet csókolgatni, de ha más vágyad/vágyatok van abban is bennevagyok. Megbeszélés kérdése.
Sziasztok. Ma délelőtti órákban Pécsen vagy környékén keresek partnert kukkolásra. Részletek privátban
Idős hölgyek? Nagy giga mellek dús bundás pina ha van és nyitott vagy irj privátba
Ma este autóban szopnèk.
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Sziasztok holnap napközben Pécsen vagy környékén nő esetleg par aki kalandozna?

Szombat kora reggel Szekszárd Csörge tó biszex férfival kalandoznék! Írj privátba
Sziasztok! Mohács-Bóly környékén keresek hölgyet vagy párt akit meg tudnék szopatni a kocsimban
vagy a szabadban

Pécsen most valaki(k)?
Sziasztok! Siófokon töltöm a jövő hétvégét, ( július 18-19 ). Szívesen csatlakoznék egymást szerető párhoz a hölgy örömére, vagy szóló hölgyet kényeztetnék..! Privátban várom a megkeresést.
Pécsen szopatnék délelőtt