Kalocsa - Baja - Szekszard környéken most bisex pasi
Bisex , jó méretű , jó megjelenésű pasit keresünk állandó partnernek ..
Akár már ma esti talival is
Akár már ma esti talival is
Van olyan kaposvári hölgy, aki imádja a nagy makkot szopizni? Nem vagyok független!privire írj!
Sziasztok Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyet vagy párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor ma délután vagy este utazni tudok !!

Sziasztok! Jófej csinos vagány hölgyet keresek egy kis közös kenyeztetesre autós kalandra!!!! Kedden van a szülinapom van itt olyan vagány csaj aki segítene kellőképpen megünnepelni???? Írjatok szívesen utazók talizunk!!!!!
Malomvölgyi tónál taliznék hölgyel diszkréten,korod alkatod mindegy csak jó fej légy.
Csajok valaki Pécsen?...Reménytelen?

Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Siófokon taliznék este vagy napközben.
Sziasztok! 38 éves sportos, nagy méretű srác keres mára kalandot...
Sziasztok !
Még mindig keresünk baráti társaságunknak (4-5 pár) keresünk helyet / lakást, búvóhelyet. Ahol hétköznap esténként (7-10-ig ) rendszeresen tudnánk összejöveteleket szexpartikat tartani. Lehetőleg Pécsett keresünk tiszta kulturált helyet. Ha van valakinek ötlete szívesen vesszük. Kisebb bérleti díj is belefér, vagy szóló pasiként a bulinak a része is lehetnél.
Még mindig keresünk baráti társaságunknak (4-5 pár) keresünk helyet / lakást, búvóhelyet. Ahol hétköznap esténként (7-10-ig ) rendszeresen tudnánk összejöveteleket szexpartikat tartani. Lehetőleg Pécsett keresünk tiszta kulturált helyet. Ha van valakinek ötlete szívesen vesszük. Kisebb bérleti díj is belefér, vagy szóló pasiként a bulinak a része is lehetnél.
Balaton déli partján a mai nap szívesen maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját.
Fiatal lányt szopatnék
Somogy Balaton déli part most valaki???

Pont tegnap este 9 körül jártam arra… ha ezt tudtam volna…
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2025. 07. 12. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Kalandoznék párral,hölgyek Somogyban.Balatonpart esetleg?
Ma dèlelőtt pécsen valaki(k)?
Ma délelött Kaposvár környékén autós kalandra nő vagy pár?
Ma Nő, pár Siófokon? Vitorlázás?
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!