A hosszú hétvégére keresünk 50 éves korig 3 hetero, nem dohánytó férfit. Az ismerkedés menete viber, képcsere, telefonbeszélgetés, aktus. Ne zavarjon, ha szendvics közben egy másik férfi van a közeledben és esetleg összeér a farkatok. Tudom, hogy még egyet is nehéz összehozni, de éppen ez benne a kihívás
Sziasztok keresnek bi holgyet vagy bi holgytagal rendelkezo part kis huncutkodasra
Kaposváron keresek egy Nőt, aki ma ráérne.....és talákozna velem...ígérem nem bánod meg!
Ápolt, igényes pasi vok. Párok is kereshetnek hetero alapon.
Ápolt, igényes pasi vok. Párok is kereshetnek hetero alapon.
Marcaliban és környékén közös hoki?
Ma valaki lightosabb dolgokra? Van helyem
Párokhoz l csatlakoznék mindenki örömére...
Hello!
Hölgy Szekszárdon?
Írj. Privátban
Hölgy Szekszárdon?
Írj. Privátban
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Duci nagy mellű hölgyeket keresek...
10.10. Estére keresünk első körben hölgyet, de a korban közelebb álló pasik jelentkezését sem utasítjuk el, aki(K) szívesen eltöltenenek velünk (28 éves nő,36 éves férfi) egy éjszakát Pécsen. Nincsenek határok, nyugodtan meg oszthatod minden vágyad. Szeretjük a spontán és leginkább őrült dolgokat megélni.
Akinek van kedve egy kötetlen és szabály nélküli estéhez, az keressen bátran! Pusziii
Akinek van kedve egy kötetlen és szabály nélküli estéhez, az keressen bátran! Pusziii
Két férfi csinos sub nőt keres.
Ma estére szimpatikus, intelligens , pár? Lenne kedvr ismerkedni?
Kaposvár körüla este valaki? Inkább hölgy érdekelne. Kor, alkat nem számít.
Ma este Siófokon átutazóban nővel, párral kalandoznék.
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Sziasztok! Párként párt keresünk somogymegyében közös időtöltéshez! Írj privátban
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz akár ma este vagy a hétvégén Bármikor!
kor nem számit

Sziasztok.
Szombat estère pasikat keresünk Gangbang ra
Szombat estère pasikat keresünk Gangbang ra
írtam.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 10. 08. szerda 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 08. szerda 17:31

Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Siófokon vagy a környéken esetleg mai nap folyamán valaki(nő)? Üzenetben írj.