Hétvégén Földváron leszünk, ott szeretnénk rövidebb kalandot, akár kocsiban vagy szabadban ha van biztonságos hely
2025. július 25-tól 28-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. A fás részen telesen a víz felöli sarokban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek akikhez lehetne csatlakozni valamikor a héten-hétvégén kor alkat nem számit !!!
szexeljünk egy jót
utazni tudok

Sziasztok nő vagy pár társaságát keresem.
Sziasztok! Vasárnapig Balatonlellén vagyok. Esetleg hölgy lenne pár kellemes órára?
Sziasztok

Sziasztok! Fonyód-Balatonmária környékén nyaraló párt keresnék…
Bi holgyet keresunk mai napra
Paros holgy reszere egy vad kalandhoz
Kerlek ha magadra ismersz ne fojtsd magadba
Irj privatban szep napot mindenkinek
Paros holgy reszere egy vad kalandhoz
Kerlek ha magadra ismersz ne fojtsd magadba
Irj privatban szep napot mindenkinek
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Idős nagy mellű dús szőrzetű hölgyeket vagy ilyen párt keresek...
Hétvégén Földváron leszünk, ott szeretnénk rövidebb kalandot, akár kocsiban vagy szabadban ha van biztonságos hely
(Ez egy válasz loverbylakebalaton üzenetére (tegnap 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:39

Sziasztok! Balatonfemyves-Balatonmária környékén keresnék itt nyaraló párt…
Siofok Petőfi sétanyon valaki 3asozna ma éjjel?
Nem én alltam bele bocs.
(Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (tegnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:57

Tényleg sokszor írtad le egymást követöen másnak az írása nem látszik nem kell mindjárt bele álni a másikba...
Hupps!
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 23. csütörtök 13:08

Kaposvár környékéről hölgyet keresnék hétfő délelőttre! 40-60-éves kor között! Légy ápolt, nem baj ha természetes szőrzeted van , kedveld a seggbe rakást. Írj privátban!
Tényleg sokszor írtad le egymást követöen másnak az írása nem látszik nem kell mindjárt bele álni a másikba...
(Ez egy válasz Kaposvaritali üzenetére (tegnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Problémád van? Kezeltesd köcsög!
(Ez egy válasz Svábherflis üzenetére (tegnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Írd le még 5x
(Ez egy válasz Kaposvaritali üzenetére (tegnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:22

Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Korod nem kizáró ok
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Korod nem kizáró ok
Korod nem kizáró ok
Korod nem kizáró ok
Korod nem kizáró ok