Sziasztok. Pècsen keresnèk egy èrett hölgyet vagy hàzaspàrt. Hosszútávú diszkrét kapcsolatra. Èn 50è független ffi vagyok.
Sziasztok
Hali valami jó program a mai napra?
Sziasztok! Sportos 180/74 vastag méretű 18/6.5 srác csatlakona párhoz....
Kanos pasit keresek
Helyem van Siófokon a hétvégén!
Irj!
Helyem van Siófokon a hétvégén!
Irj!
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok, Siofok- Zamardi- Szantod kornyezeteben keresem partnerem, partnereim minden jora
Szep Reggelt
Szep Reggelt
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke.
Sziasztok!
Szombat napközbeni találkozóra keresek egy ápolt, kedves intelligens párt, akivel megélhetjük a többes szex adta örömöket.
Helyem Komlón lenne,minden mást beszéljünk meg privátban.
Szombat napközbeni találkozóra keresek egy ápolt, kedves intelligens párt, akivel megélhetjük a többes szex adta örömöket.
Helyem Komlón lenne,minden mást beszéljünk meg privátban.
Sziasztok! Balatonboglár és környékén ismerkednék. Én egy 60 as mindenre nyitott vékony férfi.
Sziasztok!
18/6-al rendelkező, egyedülálló, enyhén sportos hetero férfi keresi alkalmi partnerét Szekszárd és körzetében első sorban, de ha nagyon nagy a kémia, akkor szívesen utazom többet is.
Beszélgetés és képcsere az alap. Lehet rövid távú dolog, de akár rendszeres kapcsolat is kialakulhat belőle.
29/f
18/6-al rendelkező, egyedülálló, enyhén sportos hetero férfi keresi alkalmi partnerét Szekszárd és körzetében első sorban, de ha nagyon nagy a kémia, akkor szívesen utazom többet is.
Beszélgetés és képcsere az alap. Lehet rövid távú dolog, de akár rendszeres kapcsolat is kialakulhat belőle.
29/f
Sziasztok, Siofok- Zamardi- Szantod kornyezeteben keresem.partnerem, partnereim minden jora
Szep estet
Szep estet
Keresünk olyan nőt aki szivesen gabalyodna párral, csajos bi játékkal fűszerezve. helyünk van
Szekszárdon szopnék igényes szép farkat! Irj
Siófokon dèlutáni kalandra hölgy vagy pár?
Àpolt pasi vagyok
Àpolt pasi vagyok
Sziasztok! Szekszárd és környékén keresünk olyan személyeket, ffi-t nőt párokat, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket. Nem szerelmet keresünk, az van. Ha lehet, olyan írjon, aki komolyan is gondolja. Hosszabb távra keresünk. Hétköznap vagyunk elérhetőek. Ha pasiként jelentkezel, legalább az első találkozón jelenj meg normálisan....! Ha van olyan, aki hasonlóan gondolja, jelentkezzen
Siófokon ma högy vagy pár?
Kaposváron keresek havert akihez felvihetnék egy fizetős csajt es 2en dugnánk hetero alapon.
Részletek privátban
A csaj extra jó napközbeni lenne
Részletek privátban
A csaj extra jó napközbeni lenne
Holnap siófok és környékén hölgyet kényeztetnék
Kaposváron ki látna vendégül egy vastagot?

vazelinator

tibi